K SSD Samsung dostanete Far Cry 5

K SSD Samsung dostanete hru Far Cry 5 titulka

Zákazníci teraz okrem spoľahlivého výkonu nového disku SSD Samsung získajú aj počítačovú hru Far Cry 5.

Spoločnosť Samsung Electronics si pripravila darček v podobe počítačovej hry Far Cry 5, ktorú venuje svojim zákazníkom pri zakúpení vybraných modelov SSD diskov. Pri nákupe u predajcu Datacomp zákazník obdrží kód pre voľné stiahnutie hry. Akcia trvá do 31. mája 2018.

K SSD Samsung dostanete Far Cry 5

SSD disky 860 PRO a 860 EVO sú najnovšími prírastkami v produktovom rade diskov s rozhraním SATA. Samsung ich predstavil na začiatku tohto roka. Modely sú určené pre spotrebiteľov vyžadujúcich rýchly a spoľahlivý výkon pri najrôznejších typoch nasadenia. Uplatnia sa od bežného využitia v osobnom počítači až po náročné aplikácie pri spracovávaní graficky náročných operácií. V segmente SSD diskov s rozhraním SATA podávajú SSD disky 860 PRO a 860 EVO špičkový výkon a poskytujú vyššiu rýchlosť, spoľahlivosť, kompatibilitu aj úložný priestor.

Počítačovú hru Far Cry 5 dostanú zákazníci pri nákupe týchto modelov:

Viac informácií získate na stránkach http://www.samsung.com/sk/ssd/.


Recenziu na Far Cry 5 pre vás práve pripravujeme! Sledujte nás aj naďalej!


Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár