Na E3 asi uvidíme ukážku zo Cyberpunk 2077

Na E3 asi uvidíme ukážku zo Cyberpunk 2077

Hovorilo sa o tom už dávnejšie a svetové médiá sa touto myšlienkou začali intenzívne zaoberať práve teraz. CD Projekt Red nám zrejme poskytne ukážku zo Cyberpunk 2077, jednej z najočakávanejších hier súčasnosti.

Prečo si myslíme, že uvidíme ukážku zo Cyberpunk 2077?

Oficiálne nám má spoločnosť na E3 predviesť “nešpecifikované RPG na PS4, Xbox One a PC”. Najpravdepodobnejšie pôjde práve o ukážku zo Cyberpunk 2077, aj keď to nie je celkom isté.

Minulý rok firma otvorila nové štúdio vo Wroclawe práve na to, aby podporila vývoj tohto titulu. Keďže má ísť podľa slov vývojárov o ešte ambicióznejší a mohutnejší projekt, ako bol fenomenálny Zaklínač 3, je veľmi pravdepodobne, že nám predvedú Cyberpunk. E3 2018 sa odohrá 12. až 14. júna v Los Angeles.

Adam Kiciński, prezident CDPR, na otázku o tom, či ide o Cyberpunk odpovedal:

Zatiaľ sme to neoznámili. Oznámime to až tesne pred udalosťou.

Čo už o Cyberpunk 2077 vieme? Prečítajte si zoznam informácií v tomto článku. Ak sa vám nechce čítať, pozrite si aspoň trailer so skvelým soundtrackom.

A pozrieť si môžete aj concept art v tomto videu. Ukazuje tiež reálnu podobu poľskej modelky menom Kasia Danysz, ktorú poznáme z traileru. Či pôjde o predstaviteľku hlavnej hrdinky príbehu, alebo nie, to zatiaľ nevieme. Čo ale vieme je, že Kasia sa fotila aj pre Playboy. Nemáte za čo! 🙂

Zdroj: ign.com, youtube.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár