Ori and the Will of the Wisps ukazuje vymakaný a emocionálny trailer

Spoločnosť Microsoft predstavila na konferencii E3 2017 pokračovanie plošinovky Ori and the Blind Forest s názvom Ori and the Will of the Wisps.

Ori and the Blind Forest je jednou z najlepších hier, ktoré vôbec vznikli na Xbox One v štýle Metroidvania. Prišla so strašidelným zvukovým sprievodom a nádherným maľovaným umeleckým vzhľadom, ktoré prinášajú to najlepšie z tradičnej animácie v roku 2015. Získala si priazeň množstva fanúšikov a bola doposiaľ považovaná za najlepšiu hru vo svojej kategórii.

Ori and the Will of the Wisps bude nástupcom emocionálnej cesty cez slepý les (Blind Forest) od vývojárov Moon Studios. Hra by mala vynikať predovšetkým bohatou grafikou a emocionálne príťažlivým príbehom.

Spoločnosť Microsoft neukázala žiadne pokračovanie deja hry, ale pravdepodobne bude mať hrateľnosť v štýle Metroidvania a opäť tu bude hviezda Ori – titulárna mačka, ako strážca ducha z prvej hry. Kinematografické prvky zobrazujú niekoľko náhľadov krásneho prostredia a následne sa objaví tiež Ori, ktorá utešuje smutnú sovu hľadiacu na kostry, pravdepodobne svojich rodičov.

Ori and the Will of the Wisps vyjde exkluzívne pre Xbox One a Windows 10 Store, aj keď zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne dátumy vydania.

Ján Dubovecký

Zdroj: TheVerge

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár