Apple prináša iOS 10.3.3. Oplatí sa upgrade?

Poskytuje iOS 10.3.3 akýkoľvek výkonnostný prínos oproti systému iOS 10.3.2?

Tu je rýchle porovnanie výkonu medzi iOS 10.3.3 a predchádzajúcou verejnou verziou iOS 10.3.2 na starších modeloch iPhone.

Aktualizácia neprináša do vzhľadu nič nové a namiesto toho sa zameriava na bezpečnostný aspekt vecí. V skutočnosti iOS 10.3.3 opravuje dôležitú chybu, ktorá mohla umožniť hackerovi prevziať kontrolu nad vašim zariadením cez WiFi. Takže áno, ak ste priemerný používateľ, aktualizácia je pre vás a vašu bezpečnosť mimoriadne dôležitá.

Niektorí používatelia by sa však mohli zaujímať o to, ako nová aktualizácia skutočne funguje na každodennej báze. To je niečo, čo môže užívateľov starších iPhone zariadení zaujímať ako prvé. Koniec koncov, každá nová hlavná verzia systému iOS má tendenciu zhoršovať výkon zariadenia o značnú rezervu. Platí to však pre iOS 10.3.3?

Z hľadiska výkonu sa iOS 10.3.3 vôbec nelíši od iOS 10.3.2, ako to dokazujú vyššie uvedené videá. V podstate, ak ste držali krok so súčasnou aktualizáciou, lebo si myslíte, že by ste mohli naraziť na prekážku výkonu, potom by ste sa úplne mýlili.

Ak ste ochotní okamžite inovovať na iOS 10.3.3, môžete to urobiť tak, že prejdete na položku Nastavenia> Všeobecné> Aktualizácia softvéru na zariadení iPhone, iPad alebo iPod touch. Aktualizácia nebude trvať dlho a získate operačný systém, ktorý je absolútne bezpečný, pričom si zachová rovnakú úroveň výkonu ako predtým.

Inovácia zariadenia čistou inštaláciou sa odporúča iba vtedy, ak zariadenie čelí obrovským problémom súvisiacim s výkonom, pretože je preťažené fotografiami, hudbou a aplikáciami.

Ján Dubovecký

Zdroj: WCCFTECH.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár