Fallout 4 už čoskoro dostane edície GOTY a VR

Ak ste fanúšikmi postapokalyptického sveta Falloutu tak, ako my, určite vás poteší táto informácia. Resp. asi vás to viac poteší, ak ste si hru doteraz nekúpili.

26. septembra si budete môcť zaobstarať edíciu GOTY (Game Of The Year), ktorá bude obsahovať základnú hru aj všetky DLC: Nuka World, Vault-Tec Workshop, Contraptions Workshop, Far Harbor, Wasteland Workshop a Automatron. Zaujímavé je, že v ten istý deň sa bude dať zaobstarať aj limitovaná séria s Pip Boyom, ktorá by mala stáť 99 USD.

Fallout 4 GOTY

Majiteľov headsetov na virtuálnu realitu možno viac poteší, že sa už teraz dá v predpredaji zakúpiť Fallout 4 VR. Hra bude prispôsobená na použitie vo virtuálnom svete z pohľadu ovládania, boja, výroby a úpravy predmetov, aj stavby základní. Presný dátum vydania nie je známy, no má to byť posledný štvrťrok roka 2017. Podpora platí pre HTC Vive a cena bude 59,99€.


Aktualizácia: Recenzia na Fallout 4 VR tu



Fallout 4 VR

Ak neviete o čom je Fallout 4:

V alternatívnej realite, ktorá pripomína Ameriku 50. rokov minulého storočia, ľudstvo veselo využíva nukleárny pohon na všetko. Pochopiteľne, že sa situácia vymkne z rúk a výbuch spôsobí, že sa aj s rodinou musíte urýchlene schovať do krytu (Vault 111). Veci sa však skomplikujú ešte viac. Zobudíte sa o 200 rokov neskôr vo svete zničenom nukleárnou katastrofou a musíte hľadať svojho syna. Problém číslo jedna je však prežiť vo svete plnom zmutovaných zvierat, nedôverčivých ozbrojených ľudí, androidov, ktorí vyzerajú ako ľudia a tvorov, ktoré ste doteraz ani nevideli.

Žáner je post-apo akčná RPG z pohľadu prvej osoby. Hlavná výhoda hry je jej atmosféra, ktorá by sa mala vo virtuálnej realite ešte viac prehĺbiť.

shut up and take my bottlecaps meme

Peter Vnuk

Zdroj: PC Gamer

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár