Samsung si uťahuje z Apple v reklame

Apple a Samsung flamewar 01

Flamewars či žabomyšie vojny medzi tábormi fanúšikov telefónov od Apple a Samsung asi nikdy neskončia. Samsung teraz prilial olej do ohňa svojou novou reklamou.

Vo videu vidno, ako Samsung zosmiešňuje Apple a zdôrazňuje svoje výhody, ako vodotesnosť či veľkosť displeja. Dlhý rad pred Apple Store, kde jeden z čakajúcich má účes v tvare výrezu na displeji nového iPhone X to všetko završuje.

Apple a Samsung flamewar

Pozrite si video, porozumiete mu aj bez znalosti angličtiny.

Aby sme nepodporili ďalšie flamewars, nevyjadríme sa k tomu, či je reklama podľa nás vkusná, alebo už za čiarou. 😉 V komentároch nám však môžete dať vedieť, čo si o tom myslíte vy. Sme zvedaví, či Apple zareaguje a “zasmečuje” podobným spôsobom, alebo iba mávne rukou.

Peter Vnuk

Zdroj: Youtube

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár