Watch Dogs zadarmo na Uplay

Watch Dogs zadarmo

Ak ste hráč či hráčka, o tejto hre ste určite počuli aj v prípade, že ste ju ešte nehrali. Watch Dogs je známy, no kontroverzný titul.

Jeho vydanie predchádzal veľký hype a všetci sa tešili na to, ako budú môcť vo veľkom otvorenom svete hackovať čokoľvek sa im zachce. Tak to napokon aj bolo, no mnohým sa hra nepáčila napríklad pre mizernú optimalizáciu a oveľa menej príťažlivú grafiku, ako bola sľubovaná. Prosto, nebolo to celkom také, ako sme čakali a ako nám Ubisoft sľuboval.

Čo preto treba urobiť?

Aj napriek tomu si titul našiel svojich fanúšikov a na svete je už aj druhý diel. Zrejme i preto časom autori uvoľnili prvý diel, aby k sérii pritiahli nových hráčov. Chcete si vyskúšať, aké je to byť hackerom, ktorý mobilom hackne v sekunde čokoľvek od semaforu po automat na lístky na autobus? Stačí si Watch Dogs zadarmo pridať do svojej knižnice v kliente Uplay do 13. novembra 2017. Môžete tak učiniť aj cez web na tomto odkaze.

Či ste o hre počuli, alebo nie, za pokus to stojí, keď to nič nestojí. 🙂

Peter Vnuk

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár