Bugbear hľadá hudbu do hry Wreckfest. Máte záujem?

Wreckfest

Ak ste členom kapely či akýmkoľvek tvorcom vlastnej hudby, toto je vaša príležitosť na veľký debut. Wreckfest, tak sa volá hra, o ktorú tu ide.

Známe herné štúdio Bugbear Entertainment, ktoré stojí napríklad za pretekársko-demolačnou sériou Flatout chce dať šancu nádejným hudobným talentom. Ako aj ostatná produkcia firmy, Wreckfest bude plný pretekajúcich sa rýchlych áut a postupne sa premieňajúcich na kopu rozmláteného šrotu.

Wreckfest 01

Aká hudba sa hodí do Wreckfest?

Žáner hry teda tak trochu napovedá, aký štýl hudby by sa k nej hodil. Energická, akčná, “nakopávajúca”? 🙂 Ak hráte štýl “Senzus-Repete”, asi nemáte veľké šance … Pozrite si trailer a pochopíte.

Víťazná kapela dostane 3500 dolárov a ďalších 9 účastníkov po tisícke za jednotlivú skladbu. Hra vyjde na PS4, XBox One aj PC, takže takáto príležitosť vám môže priniesť množstvo nových fanúšikov. V minulých tituloch od Bugbear rezonovali mená ako Megadeth, Rob Zombie, Fall Out Boy, Audioslave and Skrillex. Pridať sa na takýto zoznam by isto nebolo zlé pre žiadneho interpreta. 🙂

Prihlásiť sa môžete na tomto odkaze. Vypočuť si účastnícke skladby a hlasovať môžete zasa tu.

Peter Vnuk

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár