Syberia je na GOG zadarmo

Syberia title

V poslednej dobe ako by sa roztrhlo vrece s bezplatnými hrami. Prichádzajú nové verzie a tie staré sa dajú zohnať za dobrú cenu a často aj celkom zadarmo. Ako pôvodná Syberia, práve teraz.

Ak si pridávate každú bezplatnú hru, o ktorej informujeme, už máte asi celkom slušnú zbierku. 🙂 Tento raz prišiel rad na legendu medzi point&click adventúrami. Syberia bola už v čase svojho vydania, v r.2002, veľmi obľúbená a dnes trilógia obsahuje aj druhé a tretie pokračovanie. O tom treťom radšej pomlčíme, je to katastrofa. No prvá a druhá Syberia sú pre každého fanúšika adventúr povinná jazda.

OK, Syberia je fajn, čo pre to treba urobiť?

Dobrodružstvá Kate Walkerovej vo svete plnom robotov a mechatroniky môžete zažiť, ak spustíte svojho klienta GOG Galaxy, alebo si titul pridáte do knižnice na GOG.com. Nemôžete to prehliadnuť, je to ten pásik hore.

Syberia free GOGOdteraz na to máte ešte čosi vyše 22 hodín. Takže ak sa chcete vydať na netradičnú cestu za mýtickou Syberiou, treba sa poponáhľať. 😉

Peter Vnuk

Zdroj: GOG.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár