Mafia je na Steame už aj s českým dabingom

Mafia je na Steame 02

Len nedávno sme vás informovali o tom, že na GOG sa objavila opäť stará dobrá Mafia. Mala len dve chybičky krásy – chýbal jej český dabing a kopa pôvodnej dobovej hudby.

Tieto dve chybičky, pochopiteľne spôsobili, že o hru nemal záujem prakticky nikto, kto ju pôvodne hral. Veľkú časť atmosféry tvorili práve tieto dva aspekty.

Mafia je na Steame 01

Neprešlo veľa času a máme dobrú správu. Mafia je na Steame a je to verzia, ktorá má český dabing a väčšinu skladieb. Údajne nie všetky, ale väčšinu, a to už stojí za pozornosť. Ďalšia dobrá správa je, že je to za tú istú cenu ako na GOG.com, čiže 9,99€.

Konečne si teda môžete vychutnať skvelý príbeh Tommyho Angela tak, ako bol pôvodne vytvorený. Bez akýchkoľvek nelegálnych crackov, zháňania torrentov a riskovania vírusovej infekcie.


Odkaz na prvú Mafiu na Steame nájdete tu.


Ak sa chcete dozvedieť o čom je príbeh Mafie, prečítajte si tento článok.

Peter Vnuk

Zdroj: Steam

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár