Dočasne je hra MDK zadarmo na GOG

MDK zadarmo

Predvianočný čas zvyknú sprevádzať rozdávačky. Tento raz je zadarmo jedna z prvých akčných 3D hier s názvom MDK.

Pamätníci vedia, že skutočný význam trojpísmenného názvu nikdy nebol odhalený. Fanúšikovia, zjavne inšpirovaní filmom Demoliton Man, si to vysvetlili ako Murder, Death, Kill (Vražda, Smrť, Zabitie). V súbore README.TXT, ktorý patril k hre tvorcovia na tému jej názvu napísali toto:

Môže to znamenať čokoľvek, čo povieme, že to v daný deň znamená. Napríklad dnes to znamená Mother’s Day Kisses (Bozky na Deň matiek) 🙂

Zaujímavé je, že hra je aj na dnešnú dobu pomerne hrateľná. Ak vám samozrejme nevadí “prehistorická” grafika z 90. rokov. Presnejšie z roka 1997.

MDK zadarmo

Ako vždy, ponuka je časovo obmedzená, tento raz vám zostáva ešte čosi vyše 20 hodín. Ponáhľajte sa! MDK zadarmo, to je pre zberateľa skvelá správa. 🙂


Odkaz na hru nájdete tu.


Peter Vnuk

Zdroj: GOG.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár