Assassin’s Creed IV Black Flag zadarmo už budúci týždeň

Assassin's Creed IV Black Flag zadarmo

Na Uplay je momentálne bezplatná hra World in Conflict, na budúci týždeň sa môžete tešiť na veľkú pecku Assassin’s Creed IV Black Flag zadarmo.

World in Conflict: Complete Edition si môžete vo svojom kliente Uplay pridať už teraz. Príležitosť máte do 11. decembra 2017.

Assassin's Creed IV Black Flag zadarmo + World in Conflict
World in Conflict

Čo sú to za hry?

Ide o realtime stratégiu, ktorá má tú smolu, že ju ponúkajú týždeň pred Assassin’s Creed IV, čo bol mimoriadne podarený diel legendárnej série. Pridal do klasickej assassínskej akcie aj námorné bitky, spievanie námorníckych odrhovačiek v búrkovom vlnobití a vykrádanie skladov s útekom na vašej vlastnej lodi.

Assassin's Creed IV Black Flag zadarmo 01
Assassin’s Creed IV

Tú si môžete dokonca dôkladne vylepšovať napr. namontovaním nových zbraní či odolnejšieho trupu … Mimochodom, aby ste nezabudli – Assassin’s Creed IV zadarmo stiahnete od 11. do 18. decembra 2017 na Uplay. Ak klienta zatiaľ nemáte, stiahnite si ho tu.

Zdroj: pcgamer.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár