Grim Fandango Remastered zadarmo na GOG

Grim Fandango Remastered zadarmo title

Predvianočné rozdávačky pokračujú. Tento raz je legendárna oceňovaná adventúra Grim Fandango Remastered zadarmo v službe GOG.com.

Ak nás sledujete pravidelne, vaša herná zbierka už musí byť bohatá. 🙂 Grim Fandango budú zrejme poznať hlavne starší hráči. Ide o originálnu adventúru z r. 1998, ktorá sa dočkala remasteru v r. 2015.

Grim Fandango Remastered zadarmo

O čom to je?

Pripravte sa na šialený detektívny príbeh zo sveta mŕtvych, v ktorom sa čosi zvláštne deje. Hlavný hrdina Manny Calavera pracuje ako agent na Úrade cestovania mŕtvych. Predáva luxusné cestovné balíčky dušiam, ktoré smerujú na svoj posledný odpočinok. Niečo však nesedí a Manny sa stane súčasťou konšpirácie, ktorá ohrozuje jeho vlastnú spásu. Je na vás, aby ste mu pomohli.

Grim Fandango Remastered zadarmo 01

Keďže ide o starší počin, táto legenda medzi adventúrami dostala nový vzhľad, zvuk a ovládanie, aby bola príjemne hrateľná aj v súčasnosti. Pozrite si trailer a pripravte sa na zvláštny humor, ktorý je pre hru typický.

Grim Fandango Remastered zadarmo môžete získať ešte necelých 44 hodín od vydania tohto článku. Takže to rýchlo využite a pridajte si titul do svojej knižnice či už cez web GOG.com, alebo v klientskej aplikácii GOG Galaxy.

Zdroj: GOG.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár