Nvidia rozdáva herné notebooky v súťaži #GAMEREADYEVERYWHERE

#GAMEREADYEVERYWHERE

Už od novembra prebieha súťaž, v ktorej môžete vyhrať herný notebook od Nvidie v hodnote nad 1500 dolárov. Hrá sa výhradne o notebooky s grafikami 10. generácie kariet. Súťaž má svoj vlastný tag: #GAMEREADYEVERYWHERE.

Zúčastniť sa môžu obyvatelia krajín z nižšie uvedeného zoznamu. Je v ňom Česká republika, takže ak ste z Čiech či iného susedného štátu, môžete sa zúčastniť. Musíte mať ale 18 a viac rokov.

Zoznam krajín, kde súťaž prebieha:  United Stated of America, United Kingdom, Germany, France, The Netherlands, Switzerland, Austria, Sweden, Norway, Finland, Denmark, Poland, Czech Republic, Russia, Turkey, India (s výnimkou štátu Tamil Nadu), Ukraine, Hungary, New Zealand, Serbia, Australia, Canada, Belgium, Spain, Mainland China (s výnimkou Hong Kongu a Macau), Taiwan, Japan, South Korea, Mexico, Singapore, Argentina, Chile, Philippines, Columbia a Peru.

Pravidlá sú pomerne jednoduché. Ide o to, aby ste ukázali, kde všade na svete ste schopní hrať hry. Odfotíte sa s notebookom na nejakom zaujímavom mieste a fotku nazdieľate buď na Twitteri alebo Instagrame. Pridáte označenie @NVIDIAGeForce a použijete hešteg #GAMEREADYEVERYWHERE.

#GAMEREADYEVERYWHERE 01

Zapojiť sa môžete do 8. januára 2018 a žrebuje sa raz týždenne. Podmienky a pravidlá súťaže nájdete na tomto odkaze. Držíme palce! 😉

Zdroj: nvidia.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár