Úvod Hitmana – HITMAN Holiday Pack je zadarmo

HITMAN Holiday Pack 01

Ak ste fanúšikovia Agenta 47, z tejto správy budete mať radosť. Tvorcovia sa rozhodli vytvoriť ponuku, ktorá sa neodmieta. HITMAN Holiday Pack totiž ponúka istú časť tejto epizodickej hry zadarmo.

Čo obsahuje HITMAN Holiday Pack?

Balíček si môžete stiahnuť od 15. decembra 2017 do 5. januára 2018 a netreba sa obávať, ak to stihnete počas tohto času, zostane vo vašej knižnici navždy. Obsahuje úplný prístup k destinácii Paríž, takže obsahuje prvú misiu z hlavnej príbehovej línie plus kontrakty, ktoré k Parížu patria.

HITMAN Holiday Pack

O čom je Hitman?

Ak neviete o čom hra je, zrejme patríte k málo informovanej menšine, alebo nižšej vekovej skupine hráčov. Hitman je totiž legenda. Prezradíme len toľko, aby sme nespoilovali. Agent 47 je holohlavý chladnokrvný zabijak s čiarovým kódom vzadu na krku. Je profesionál, takže za odstraňovanie cieľov si účtuje značné sumy, za ktoré si potom on, či vlastne vy, môžete kupovať lepšie vybavenie. Pochopiteľne, že vybavenie sú hlavne rôzne typy zbraní.

Tvorcovia založili hrateľnosť na odmeňovaní čo najtichšieho zabitia s minimálnymi vedľajšími stratami na nezainteresovaných nevinných osobách. Pokiaľ teda nie ste fanúšik Rambo štýlu, budete sa skrývať, meniť svoj vzhľad, využívať rôzne úskoky a stratégie. Napríklad efekt spomalenia času a odstránenia viacerých cieľov v zlomku sekundy sa hodí hlavne po prezradení vášho krytia v priamom boji. Je toho množstvo, čo by sa dalo o Hitmanovi povedať, no radšej bežte na Steam, stiahnite si HITMAN Holiday Pack a užite si to.

Zdroj: Steam

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár