Účet Cyberpunk 2077 na Twitteri po 5 rokoch ožil

Cyberpunk 2077

Herná komunita sa dnes prebrala s letargie a očakáva novinky ohľadom titulu Cyberpunk 2077, na ktorý sa tak tešíme. CD Projekt Red, autori Zaklínača 3, z tohto účtu naposledy tweetovali ešte v r. 2013 a včera (10. januára 2018) zrazu …

Napriek tomu, že iba “pípli”, to všetkých potešilo. Jednoznačne to totiž znamená, že sa tento rok niečo udeje, niečo sa dozvieme a ideálne by bolo, ak by sa to stalo skôr než bude tohoročná E3.

Čo zatiaľ vieme o Cyberpunk 2077

  • Hra má byť RPG s veľkými rozmermi, podľa tvorcov bude svet “oveľa oveľa väčší”, ako v Zaklínačovi
  • Má obsahovať nejaký druh multiplayeru
  • Určite nebude obsahovať žiadne mikrotrasakcie či lootboxy, CDPR sa vyjadrili v tom zmysle že “chamtivosť prenechávajú iným”
  • Poľská vláda udelila CDPR dotáciu 7 miliónov dolárov, takže po technickej stránke môžeme očakávať špičkovú kvalitu
  • Z traileru sa dá všeličo vytušiť a predpokladať, no nebudeme predbiehať …

Cyberpunk 2077 01

Nech sa už tento rok stane čokoľvek, určite to bude zaujímavé. Oficiálny twitterový účet Cyberpunk 2077 získal práve množstvo nových followerov vrátane nás. Budeme vás informovať, keď sa čosi nové dozvieme.

Ak ste ho zatiaľ nevideli, pozrite si trailer, ktorý obsahuje skvelý soundtrack. Keby ste ho hľadali, je to skupina Archive a skladba má názov Bullets.

Zdroj: vg247.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár