Elon Musk predáva plameňomety

Počkať, čože?! Nie, nevymysleli sme si to. Muskova firma Boring Company má zaujímavú ponuku. Elon Musk predáva plameňomety 02

Počkať, čože?! Nie, nevymysleli sme si to. Muskova firma Boring Company má zaujímavú ponuku. Elon Musk predáva plameňomety.

Podstránka na webe firmy, kde si môžete plameňomet za 600 USD (cca 483 EUR) kúpiť je chránená heslom. Objavili ju fanúšikovia firmy a používatelia na Reddite sa práve snažia toto heslo cracknúť.

Elon Musk predáva plameňomety, ale aj šiltovky 🙂

Po tom, ako Elon predal šiltovky v hodnote 600 000 USD (cca 482 820 EUR) s logom firmy vyhlásil, že Boring Company bude predávať najbezpečnejší plameňomet na svete.

Elon Musk predáva plameňomety 01

Už by sme si však mohli zvyknúť, že miliardár uskutočňuje aj tie najšialenejšie znejúce myšlienky (napríklad jeho auto vystrelené na Mars, alebo cestovanie po svete vystrelením na obežnú dráhu Zeme). Zjavne nežartoval, aj keď momentálne nevieme kto dostane prístupové heslo a bude si môcť takýto plameňomet objednať. Stále si ešte nie sme celkom istí, či nejde iba o recesiu, alebo hračku pre deti …

Boring Company plameňomet - flamethrower

Keby ste sa chceli pokúsiť heslo uhádnuť a objednať si ho napríklad namiesto zapaľovača cigár, tu je odkaz.

Dáme vám aj tip. Vraj nefungujú heslá ako “hat”, “flamethrower” ani “siliconsexparty”. Heslo “flame” vraj nejaký čas fungovalo, teraz s ním už nepochodíte.

Zdroj: dailymail.co.uk

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár