Zrkadlo od Amazonu vás oblečie do virtuálnych šiat

Zrkadlo od Amazonu

Poznáte to. Prezeráte si oblečenie online, hľadáte čo najvýhodnejšie ceny za najlepšie kusy handier, ale zároveň vám v hlave stále behá myšlienka „Čo ak mi jednoducho nesadnú?“. S týmto problémom vám pomôže netradičné zrkadlo od Amazonu.

Áno, šaty kúpené online nie vždy sadnú a najhoršia možnosť príde zvlášť vtedy, keď výber musí byť dokonalý. Či už kvôli formálnym akciám, svadbám, alebo práci. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že by online nakupovanie nebolo problémom? Boli by ste si istí, že vám oblečenie jednoducho padne. Amazon totiž prišiel s naozaj zaujímavou inováciou. Vymysleli a patentovali si zrkadlo, ktoré na vašej postave vyskúša každý kus oblečenia, ktorý vás zaujme.

Ako funguje zrkadlo od Amazonu?

Zrkadlo funguje na princípe zoskenovania prostredia, a to aby vytvorilo váš model. Po dokončení tohto procesu sa virtuálne oblečenie a scéna prenášajú cez zrkadlo, čím sa vytvorí výsledok zmiešanej reality. Amazon sa čoraz viac etabluje v módnom priemysle, ambiciózne budujúc biznis v tomto sektore, ktorý takisto zahŕňa ich vlastnú odevnú značku. Firma tiež vyvíja algoritmy, ktoré dizajnujú oblečenie na základe trendov stanovených instagramovými fashion-ikonami. Zdá sa teda, že spoločnosť vie čo robí a keď sa uvidíme v takýchto kusoch v zrkadle aj my, nepríde  nám to napokon až také divné.

O autorovi

Sára Noe
Sára Noe
Profesionálne sa venuje brušným tancom už 11 rokov. Rada sleduje najnovšie vychytávky a jej záľubou je herné príslušentsvo a hry. Okrem lásky k nim sa tiež venuje amatérskemu cosplayingu a miluje analógové fotoaparáty.

Pridaj komentár