Motorola sa zapája do programu Android Enterprise Recommended

Motorola Android Enterprise Recommended

Minulý týždeň Google oznámil spustenie Android Enterprise Recommended, programu pod záštitou Google, ktorý stanovuje nový štandard excelentnosti pre podnikové zariadenia a služby. Motorola sa s hrdosťou zapája do tohto programu s validáciou Moto Z2 Force Edition a Moto X4. (recenzia na Moto X4 tu)

Osvedčené postupy a spoločné požiadavky odporúčané v systéme Android Enterprise, sa opierajú o prísny testovací proces, ktorý zabezpečuje, aby zariadenia a služby spĺňali vyššie špecifikácie pre hardvér, nasadenie, bezpečnosť a skúsenosti používateľov a aby pomohli organizáciám zvládnuť najnáročnejšie a najrozmanitejšie podnikateľské prostredia.

V prvej fáze tohto programu bude spoločnosť Google podporovať vedúcich výrobcov zariadení a mobilných operátorov, aby pomohli splniť špecifikácie.

Niektoré z týchto overených špecifikácií zahŕňajú:

  • Minimálne hardvérové špecifikácie pre zariadenia Android 7.0+
  • Podpora registrácie zariadení so systémom Android, vrátane bezproblémového nastavenia a nasadenia aplikácie do zariadenia
  • Dodanie aktualizácií zabezpečenia Android od Google do 90 dní od uvedenia na trh, a to minimálne počas doby troch rokov
  • Dostupnosť odomknutých zariadení na podporu globálnych nasadení
  • Obmedzenie predvolených systémových aplikácií v pracovnom profile systému Android a na spravovaných zariadeniach
  • Úplný zoznam odporúčaných požiadaviek na systém Android Enterprise nájdete tu

Motorola vždy integrovala to najlepšie, čo Android ponúka. Výkonná kombinácia systému Android a Moto Experiences, bola základom franchisingu a ponúka jedinečnú intuitívnu používateľskú skúsenosť, ktorá je vysoko cenená.

Tu, v spoločnosti Motorola, sme nadšení, že sme medzi vybranými, ktorí sa rozhodli pre program s cieľom zjednodušenia rozhodovania o podnikových zariadeniach a službách, ktoré majú zabezpečiť, aby naši spotrebitelia trávili menej času týmito rozhodnutiami a sústredili sa na prácu, ktorú skutočne potrebujú vykonať.

Nás komentár:

Čo znamená účasť Motoroly v Android Enterprise Recommended pre používateľov v jednoduchšej reči? Dané modely budú musieť spĺňať náročnejšie požiadavky na kvalitu a parametre, najmä pri použití v podnikateľskom prostredí. Vďaka podpore od Google budú mať Motoroly tiež najnovšie aktualizácie a budete mať istotu, že sú testované na najnovšie verzie Androidu.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár