Predpovieme vám, aké budú hry v priebehu vášho života, až do r. 2061

hry v priebehu vášho života

Web Liberty Games, ktorý sa špecializuje na herné vybavenie ako sú automaty či letecké a pretekárske simulátory, vytvoril jednoduchú webovú aplikáciu, ktorá zaujme asi každého hráča. Predpovie, ako sa budú vyvíjať hry v priebehu vášho života až do r. 2061 a doplní, akého veku sa v tom čase práve dožijete.

Nejde o nič zložité, keďže na začiatku zadáte svoj aktuálny vek. Predpoveď nám však príde zaujímavá. Asi bude ešte zaujímavejšie vrátiť sa v r. 2061 k tejto predpovedi a skonštatovať, či sa vyplnila. Ja budem mať vtedy 79, ak sa dožijem. A čo vy?

Je budúcnosť vo virtuálnej a rozšírenej realite, alebo obe zaniknú ako 3D televízory? Budeme používať mozgové implantáty či holografické projektory? Bude s nami hrať umelá inteligencia a sociálna interakcia dostane ešte viac na frak?

Pri každom kľúčovom dátume je aj odkaz na zdrojový článok, ktorý má danú predpoveď dokladať. Upozorníme na to, že všetok text je iba pre tých, ktorí rozumejú po anglicky. Po zadaní vášho veku kliknite na START, alebo stlačte ENTER.

Ako sa budú vyvíjať hry v priebehu vášho života?

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár