Motorola má novú generáciu smartfónov Moto G6 a Moto E5

Moto G6 a E5

Bratislava, 19. apríl 2018  – Spoločnosť Motorola dnes na globálnej udalosti v Sao Paulo v Brazílii oznámila nové rodiny telefónov Motorola moto g6 a moto e5. Vybavené funkciami a prémiovou funkčnosťou, nové rodiny moto g6 a moto e5 sú navrhnuté so zreteľom na spotrebiteľa a ponúkajú výnimočnú hodnotu.

Zariadenia budú na Slovensku dostupné od júna 2018.

Päť rokov dozadu, sa Motorola rozhodla vyriešiť medzeru na trhu: kvalitné smartfóny, ktoré by mohli robiť skvelé veci – za cenu, ktorú si môže dovoliť ešte viac ľudí. Tieto telefóny museli byť aktuálne a navrhnuté v tom roku – nie minuloročné modely za nižšie ceny.

Motorola Moto G6 01
Motorola Moto G6

Prvý moto g smartfón sa stal najpredávanejším telefónom v histórií spoločnosti Motorola. Odvtedy sme pokračovali v presadzovaní hraníc cenovej výhodnosti ešte viac s predstavením moto e, smartfónom, ktorý bol plne vybavený a cenovo výhodný. Rodiny smartfónov moto g a moto e ponúkajú perfektné kombinácie funkcií pre užívateľov, ktorí nechcú kompromisy v kvalite, štýle alebo zážitkoch.

Motorola Moto E5 01
Motorola Moto E5

Tento rok pokračuje dedičstvo s najnovšími generáciami rodín moto g a moto e. Disponujú inováciami, ktoré sú pre vás najdôležitejšie. Sú šikovnejšie ako kedykoľvek predtým a kladú dôraz na displej, dizajn a výkon. Disponujú rýchlosťou a silou procesorov Qualcomm® Snapdragon™ a pracujú na Android™ 8.0 Oreo™. Taktiež majú skvelé Moto Experiences, ktoré otvárajú príležitosti s umelou inteligenciou (AI).

moto g6 plus: Inteligentný fotoaparát. Skutočný výkon.

Nový moto g6 plus je obrázkovo dokonalý v každom smere. Obsahuje 5.9 palcový Full HD Max Vision displej s pomerom strán 18:9, ktorý prináša živé farby a všetky jemné detaily. Zachyťte najkreatívnejšie snímky pomocou pokročilého softvéru a okamžite zaostrite pomocou technológie Dual Autofocus Pixel.

Motorola Moto G6 Plus
Motorola Moto G6 Plus

Snímanie skvelých obrázkov aj pri slabom osvetlení sa zjednodušilo, vďaka veľkej f/1.7 clone a senzorom s veľkosťou pixela 1.4um. Zachytenie úchvatných okamihov je len začiatkom, inteligentný systém kamery podporuje skenovanie textu, detekciu geografických pamiatok a objektov.

moto g6: Navrhnutý, aby zapôsobil. Stvorený, aby tvoril.

Moto g6 je navrhnutý, aby zapôsobil. Jeho 5.7 palcový Full HD Max Vision displej poskytuje živé farby a jemné detaily, zatiaľ čo zadná časť z 3D skla vytvára nádherný tvar a vzhľad, ktorý vyniká medzi ostatnými prémiovými smartfónmi.

Pokročilý softvér pre zobrazovanie obrazu znamená portréty štúdiovej kvality, umelecké čierne a biele zábery a filtre s veselými tvárami, ktoré ožívajú prostredníctvom dvoch zadných 5 megapixelových a 12 megapixelových fotoaparátov.  A stále sa to zlepšuje, okamžite zamknite alebo odomknite telefón pomocou multifunkčnej čítačky odtlačkov prstov.

Motorola Moto G6 Play
Motorola Moto G6 Play

moto g6 play: Zabávaj sa dnes. Nabíjaj zajtra.

Moto g6 play pracuje tak ťažko ako vy a navyše vám pomáha vyčleniť si dostatok času na zábavu. Výkonná 4000 mAh celodenná batéria1 s výdržou až 36 hodín na jedno nabitie, vám pri vychádzkach dodáva pokoj a istotu. Posuňte sa dopredu vďaka výkonnému 1.4 GHz-osemjadrovému procesoru, vďaka ktorému získate rýchly prístup k fotografiám, aplikáciám a všetkému medzi tým, bez akéhokoľvek sekania alebo oneskorenia.

moto e5 plus: Veľká obrazovka. Veľká batéria. Ahoj zábava.

Od svitania až do súmraku, moto e5 plus je tu pre vás. Využite čo najviac, aj najdlhšie vychádzky vďaka silnej 5000 mAh batérií1 a 6 palcovej Max Vision obrazovke. Vďaka pomeru strán 18:9,  moto e5 plus dokonale padne do vašej ruky a je navrhnutý s reflexným vlnovým vzorom a zakrivenou zadnou časťou, ktorá vyzerá rovnako dobre ako sa drží.

Motorola Moto E6 Plus
Motorola Moto E6 Plus

Odblokovanie telefónu nebolo nikdy jednoduchšie s jediným dotykom snímača odtlačkov prstov, ktorý sa nachádza v rámci ikonického loga Motorola. Dokonca ani preplnené vlaky nie sú súperom pre túto domácu zábavu v dlaniach vašich rúk.

moto e5: Objavte viac. Urobte viac.

Moto e5 je tu, aby vás sprevádzal počas dňa. Dokonca aj s veľkým 5.7 palcovým Max Vision displejom, moto e5 sa dokonale hodí do vašej ruky vďaka pomeru strán 18:9 a ergonomicky zakrivenej zadnej strane. Urobte viac s ľahkosťou tým, že v momente odomknete svoje upozornenia, hovory alebo domácu obrazovku so skrytou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je skrytá v ikonickom logu spoločnosti Motorola. Samostatný slot na microSD4 karty vytvorí viac miesta pre fotky, pesničky a videá.

Motorola Moto G6 02
Motorola Moto G6

Neobmedzené a vysokokvalitné úložisko

Rovnako, ako pri všetkých telefónoch Motorola, Google Photos5 je predvolená galéria pre všetky fotografie a videá. Vaše spomienky sú tak automaticky zálohované, dajú sa vyhľadať a sú ľahko dostupné, zdieľané a upravované z akéhokoľvek zariadenia.

Dostupnosť a cena

Moto g6 plus bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 299 EUR.

Moto g6 bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 249 EUR.

Moto g6 play bude na Slovensku dostupný  so štartovacou cenou 199 EUR.

Moto e5 plus bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 189 EUR.

Moto e5 bude na Slovensku dostupný od júna 2018 so štartovacou cenou 149 EUR.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár