Samsung Galaxy S9+ vychádza v edícii Sunrise Gold

Samsung Galasy S9+ Sunrise Gold

Rodina smartfónov Galaxy S9 dostáva kabát v novej životom pulzujúcej farbe a ponúka spotrebiteľom ešte viac možností personalizácie.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavila novú farebnú edíciu smartfónov Galaxy S9+: Sunrise Gold. Smartfóny Samsung Galaxy S9 a S9+, ktoré boli na trh uvedené vo februári 2018, sú k dispozícii taktiež vo farebných variantoch Midnight Black, Coral Blue a Lilac Purple. Na Slovensku bude nová farba Sunrise Gold k dispozícii len pri modeli Galaxy S9+ v 256GB verzii, a to od polovice júna za odporúčanú maloobchodnú cenu 1 049 Eur. Variant Burgundy Red na európskom trhu dostupný nebude.

„Ľudia chcú vyjadriť svoj štýl a osobnosť prostredníctvom technológií a významnou súčasťou tejto personalizácie je farebné prevedenie,“ uviedla marketingová riaditeľka a výkonná viceprezidentka spoločnosti Samsung Electronics Younghee Lee. „Nová edícia rozširuje ponuku farebných variantov smartfónu Galaxy S9+ o živý štýl, ktorý má moderný a klasický vzhľad.“

Smartfón Galaxy S9+ v edícii Sunrise Gold je prvým zariadením spoločnosti Samsung so saténovo lesklým povrchom, ktorý smartfónu dodáva nevtieravú žiaru a trblietky. Nová farba Sunrise Gold vyvoláva zároveň dojem živosti i kľudu. Táto dômyselná povrchová úprava bola vyvinutá, aby užívateľov mobilných zariadení upútala štýlovým nádychom vysokej módy a mestského interiérového dizajnu.

Smartfóny Samsung Galaxy S9 a S9+ menia spôsob, akým komunikujeme, zdieľame zážitky a prežívame svet.

Samsung Galaxy S9+ Sunrise Gold 03

  • Nová koncepcia fotoaparátu: Fotoaparáty v telefónoch Galaxy S9 a S9+ sú vybavené super rýchlym duálnym obrazovým snímačom s vyhradeným procesorom a pamäťou pre spracovanie obrazu, ktorý dokáže urobiť úchvatné snímky vo vysokej fotografickej kvalite a ponúka funkcie, ako je snímanie superspomalených záberov, fotografovanie pri nedostatočnom osvetlení, objektív s dvojitou svetelnosťou, animované emoji s prvkami rozšírenej reality či integráciou virtuálneho asistenta Bixby.
  • Podmanivé možnosti zábavy: Telefóny ponúkajú špičkovú kvalitu zvuku, o ktorú sa postarajú stereo reproduktory značky AKG s podporou technológie Dolby Atmos vytvárajúcou ilúziu priestorového zvuku.
  • Galaxy Foundation: Funkcie, ktoré si užívatelia zamilovali, sú pri smartfónoch Galaxy S9 a S9+ súčasťou štandardnej výbavy a patria medzi ne: snímanie očnej dúhovky a odtlačkov prstov, rozpoznávanie tváre zdokonalené technológiou učenia sa s pomocou neurónových sietí a novo taktiež technológiou Intelligent Scan, odolnosť voči vlhkosti a prachu triedy IP68 a podpora rýchleho bezdrôtového nabíjania.

Zdroj: TS


Samsung Galaxy S9+ Lilac Purple pre vás momentálne recenzujeme. Na článok sa môžete tešiť už čoskoro, sledujte nás aj naďalej!


O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár