Fallout 76 je na obzore – pozrite si trailer

Fallout 76 titulka

Fanúšikovia postapokalyptického Wastelandu majú dôvod na oslavu. Populárna séria Fallout bude mať pokračovanie a bude sa volať podľa konkrétneho Vaultu – Fallout 76.

Hej, znie to, ako keby to bol 76. diel série, alebo hra vyšla v r. 1976. Ako sme už prezradili, je to číslo Vaultu, ktorý bude zrejme domovom nového hlavného hrdinu. Aspoň to sa dá dedukovať z traileru. Bethesda aj na svojom webe fallout.com oznamuje, že viac sa dozvieme na výstave E3, ktorá začína 10. júna.

Pozrite si trailer:

Na Twitteri sa objavia iba takáto jednoduchá, nič nehovoriaca animácia. Resp. hovorí len o tom, že máme počkať na ďalšie informácie.

V streame na Twitchi sme zasa spozorovali takýto obrázok Fallout boya. No viac informácií zatiaľ nemáme.

Fallout 76

Fanúšikovia sú trochu prekvapení, keďže tradícia by kázala uviesť najskôr novú hru z prostredia The Elder Scrolls, až potom Fallout. No zrejme sa tentoraz dočkáme zmeny.

Keď sa dozvieme viac, budeme vás ihneď informovať. Sledujte nás aj naďalej! 😉

Zdroj: fallout.com, twitter.com, youtube.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár