Sound BlasterX Katana má už druhé ocenenie European Hardware Award

Sound BlasterX Katana 01

Sound BlasterX Katana získala prestížne ocenenie European Hardware Association Award druhý rok po sebe.

Kritikmi uznávaný audio systém neprestáva ohromovať svojím mimoriadnym výkonom a dizajnom vďaka 5-meničovej konštrukcii s troma zosilňovačmi, výkonným subwooferom, vylepšeným procesorom Sound Blaster®, 24-bit DAC, Dolby® 5.1 dekódovaniu a 16,8 miliónom farieb systému osvetlenia Aurora Reactive.

Sound BlasterX Katana 04

Spoločnosť Creative Technology Ltd dnes oznámila, že opäť získala prestížne ocenenie European Hardware Award v kategórii Najlepšie reproduktory. A to vďaka Sound BlasterX Katana na výstave Computex Taipei 2018. Sound BlasterX Katana tak získala toto prestížne ocenenie už po druhý raz.


Našu recenziu na Sound BlasterX Katana a jej hodnotenie nájdete na tomto odkaze.


The European Hardware Association organizuje European Hardware Awards a skladá sa z deviatich najväčších nezávislých stránok z celého kontinentu so základňou viac ako 22 miliónov technologických nadšencov. EHA vedie rozsiahly  a podrobný výskum prezentovaný na podujatiach ako sú Computex či DISTREE. The European Hardware Award odzrkadľuje výber tých najkvalitnejších hardvérových produktov dostupných na európskom trhu za uplynulý rok.

Sound BlasterX Katana: Hi-Res 24-bit Under-Monitor Audio System

Predstavenie Sound BlasterX Katana Sound BlasterX Katana je úplne prvým audio systémom pod monitor, ktorý je vybavený najvýkonnejším viac-jadrovým zvukovým procesorom DSP od spoločnosti Creative, zdvojnásobujúci výkon  špičkovej zvukovej/DAC karty Sound Blaster, ktorá produkuje 24-bitové vysokokvalitné audio pre krištáľovo čistý a pôsobivý zvuk  rozliehajúci sa do celej miestnosti. Jeho sofistikovaná konštrukcia s troma zosilňovačmi, ktoré sú poháňané 5-imi meničmi skladajúcimi sa z 2 stredo-basových meničov orientovaných nahor, 2 výškových meničov a subwoofera s dlhým dosahom. Každý jeden je poháňaný DSP zosilňovačom pre presnú reprodukciu zvuku v každej časti zvukového spektra. Vďaka technológii BlasterX Acoustic Engine a dekóderu Dolby Digital 5.1 Sound BlasterX Katana poskytuje svojim užívateľom neopakovateľný zvuk počas hrania  a sledovania filmov. Elegantný zvukový systém, vyrobený z brúseného hliníka disponuje tiež programovateľným  svetelným systémom Aurora Reactive so škálou 16,8 miliónov farieb.

Pre viac informácií o produkte Sound BlasterX Katana navštívte stránku http://blasterx.com/katana. Viac informácií o European Hardware Awards a víťazoch za rok 2018 nájdete na http://www.eha.digital/awards/european-hardware-awards-2018-winners-announced/.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár