Motorola Moto z³ play už aj na Slovensku

Moto z³ play

Od pondelka 16. júla 2018 je na Slovensku možné získať smartfón Motorola Moto z³ play, ktorý bude dostupný v sieti internetového obchodu Alza vo farebnom prevedení Deep Indigo v cene 399 € s DPH.

K smartfónu navyše dostanete prídavnú batériu Moto TurboPower Pack, s ktorou po priložení k telefónu okamžite získate celý deň používania navyše, spolu až 40 hodín kombinovanej výdrže batérie. Vďaka elegantnému a priliehavému dizajnu sa stane súčasťou vášho telefónu, takže vám určite nebude prekážať. Moto TurboPower Pack možno využiť aj ako externú nabíjačku, ktorá bleskovo dobije váš moto z³ play prostredníctvom výkonného, 15 W nabíjania.

 

Hrúbka Moto z³ play je iba 6,75 mm

Motorola Moto z³ play spolu s moto mods prekonáva obmedzenia bežných smartfónov a poskytuje pokročilé funkcie v okamihu.

S hrúbkou len 6,75 mm je telefón moto z³ play jeden z najtenších smartfónov na trhu. Je vyrobený výhradne z Corning® Gorilla® Glass a ľahkého kvalitného hliníka s vysokou pevnosťou. Pozrite si viac – a rolujte menej –  s o 13 percent väčšou plochou obrazovky a väčšou hustotou pixelov na palec ako pri predchádzajúcej generácii s rovnakými rozmermi produktu. Navyše 6 palcový Full HD Super AMOLED displej Max Vision s moderným pomerom strán 18:9 pre bezrámové sledovanie obsahu vám ukáže viac obsahu s menšou potrebou posúvania.

moto z³ play je pripravený na to, čo vám prináša deň s najnovším osemjadrovým procesorom Qualcomm® Snapdragon™ 636 a 4 GB pamäte.

Buďte kreatívni s inteligentnými AI kamerami s hĺbkovým snímaním (12-megapixelový snímač slabého osvetlenia a 5-megapixelový snímač hĺbky pre nádherné fotografie v akýchkoľvek podmienkach) a novými fotografickými funkciami, ktoré zahŕňajú Cinemagraphs. Cinemagraphs pridávajú zábavnú a kreatívnu príchuť pre vaše fotografie zastavením momentu vo videu, pričom časť záberu ostáva animovaná – unikátna kombinácia videa a fotografie. A všetko, čo potrebujete spraviť pre perfektnú selfie, je voľba portrétového módu a vylepšená 8MP predná kamera moto z³ play sa postará o zvyšok.

Moto z³ play 03

Prispôsobenie vášho smartfónu tak, aby zodpovedalo vašim túžbam a potrebám, je prístupnejšie vďaka moto z3 play + moto mod balíkom. Či už hľadáte väčšiu silu alebo zábavu na cestách, moto mod balíky vám vyhovejú. Navyše všetky vaše obľúbené moto mods pracujú aj s moto z³ play.

Moto z³ play

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár