Práve teraz: Facebook má veľké výpadky

Facebook výpadky 03

Množstvo používateľov v týchto chvíľach zažíva problémy so sociálnou sieťou Facebook.

Čo sa zase deje, Facebook?

Zdá sa, že sieť hromadne odhlasuje veľké množstvo používateľov. Niektorým sa podarí znovu prihlásiť, no mnohí hlásia, že ich heslá nefungujú. Dokonca im prestala stránka fungovať úplne.

Pokiaľ máte podobné problémy, chyba nie je vo vašom zariadení. Výpadky siete sú hlásené po celom svete, no problém je najvýraznejší v Európe. Situáciu budeme sledovať a o príčinách i okolnostiach vás budeme informovať.

Facebook výpadky

Je celkom možné, že sa jedná o podobný útok, aký sieť zažila nedávno, a o ktorom sme vás informovali v tomto článku. Odporúčame pozrieť si hlavne posledný odsek, v ktorom vás navigujeme k aktivácii dvojfázového overovania prihlásenia. To zvýši bezpečnosť vášho účtu do budúcna.

Zdroj: downdetector.com, independent.co.uk, facebook.com

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár