Star Trek: Picard – oficiálny teaser

Fanúšikovia Star Treku nie sú veľmi nadšení novým seriálom Discovery. Seriálový príbeh, kde bude ústrednou postavou bývalý admirál Picard, má však veľkú šancu na ich priazeň.

Ak aj vy favorizujete tohto charizmatického – kedysi kapitána lode Enterprise – zo seriálu Star Trek: Nová generácia, určite si radi pozriete oficiálny teaser seriálu. (zatiaľ bez titulkov)

Čo sme si na teaseri všimli?

  • Data zrejme znova ožije a herec, ktorý ho stvárňuje (Brent Spiner) nebol počítačom upravený, aby vyzeral celkom rovnako, ako v pôvodnom seriáli.
  • Samotný Jean-Luc Picard (Patrick Steward) hovorí o tom, že udalosti sa odohrajú 20 rokov po tom, ako sa Data obetoval … Tento raz už Patricka nemuseli maskovať za staršieho.
  • Vo filme sa objaví aj 7 of 9 (Jeri Ryan), ktorá pôsobí celkom ľudsky a v teaseri po jej borgskej minulosti nevidno okrem očného implantátu inú stopu.
  • Borgovia budú zrejme zase základný problém ľudstva, ak nie celej Federácie.
  • Nebude to iba o Jean-Lucovi a známych tvárach, pribudnú aj nové postavy.

Seriál by mal mať premiéru na začiatku roka 2020 a prvá séria má mať 10 epizód. Okrem spomínaných hercov z Novej generácie a Voyageru by sa mali na plátne objaviť aj veliteľ Riker (Jonathan Frakes) a poradkyňa Troi (Marina Sirtis).

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár