Galaxy Fold, prvý skladací mobil od Samsungu, prichádza

Samsung Galaxy Fold titulka

Spoločnosť Samsung sa neustále zameriava na zavádzanie novej generácie mobilných inovácií: nových produktov a technológií, ktoré posúvajú celé odvetvie vpred a umožňujú užívateľom robiť to, čo doposiaľ nemohli.

V úvode tohto roka oznámila, že na trh uvedie Galaxy Fold – prvý skladací smartfón spoločnosti Samsung, ktorý bude znamenať začiatok úplne novej kategórie mobilných prístrojov. Od tej doby na Galaxy Fold urobila určité zlepšenia, aby zákazníkom zabezpečila čo najlepší zážitok.

Spoločnosť Samsung venovala dostatok času komplexnému posúdeniu dizajnu výrobku, urobila nevyhnutné vylepšenia a zrealizovala dôkladné testy ich overenia. Ide o nasledujúce vylepšenia dizajnu a konštrukcie:

  • Vrchná ochranná vrstva displeja Infinity Flex bola potiahnutá až za rámik, takže je zrejmé, že je neoddeliteľnou súčasťou konštrukcie displeja a nie je určená na odstránenie.
  • Galaxy Fold obsahuje ďalšie vylepšenia, ktoré lepšie chránia prístroj pred vonkajšími časticami a zároveň zachovávajú jeho osobité skladacie vyhotovenie:
    • Horná a spodná časť pántu bola spevnená novo pridanými ochrannými krytmi.
    • Pre zvýšenie ochrany displeja Infinity Flex boli pod displej pridané ďalšie kovové vrstvy.
    • Priestor medzi pántom a telom smartfónu Galaxy Fold sa zmenšil.

Finálne testy Galaxy Fold

Okrem týchto vylepšení Samsung neustále pracuje aj na zdokonalení celkového používateľského prostredia Galaxy Fold, vrátane optimalizácie ďalších aplikácií a služieb určených pre jedinečné užívateľské prostredie určené pre skladací smartfón. Samsung v súčasnej dobe realizuje testy finálneho produktu, aby na vybraných trhoch mohol Galaxy Fold spotrebiteľom ponúknuť od septembra. Ďalšie informácie o dostupnosti produktu budú poskytnuté neskôr s blížiacim sa dátumom uvedenia na trh.

Samsung Galaxy Fold 03

Galaxy Fold úplne mení koncept smartfónu a spôsob, akým ich používame na komunikáciu a interakciu v každodennom živote. Vďaka svojmu precíznemu spracovaniu, štíhlemu dizajnu a luxusným použitým materiálom umožňuje smartfón Galaxy Fold užívateľom úplne sa ponoriť do všetkého, čo práve potrebujú urobiť, bez ohľadu na to, kde práve sú, pričom všetko majú k dispozícii na dlani ruky. K najdôležitejším funkciám je možné pristupovať cez vonkajší displej a držať pri tom smartfón pohodlne v jednej ruke, alebo je možné ho roztvoriť a používať viacero aplikácií naraz. So smartfónom Galaxy Fold si môžete teraz v priebehu videohovoru napríklad zároveň prezerať grafy a vyhľadávať ďalšie informácie.

Samsung Galaxy Fold 04

„Všetci v Samsungu oceňujeme podporu a trpezlivosť, ktorých sa nám od fanúšikov smartfónu Galaxy na celom svete dostalo. Vývoj smartfónu Galaxy Fold zabral mnoho času a sme hrdí na to, že sa oň môžeme podeliť so svetom a tešíme sa, až ho ponúkneme spotrebiteľom.“

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár