Motorola RAZR sa vracia. Ako vyklápačka s ohybným displejom!

Motorola RAZR

Spoločnosť Motorola odhaľuje evolúciu ikonického skladateľného mobilného telefónu, ktorý poznačil generáciu: RAZR, módna ikona, ktorá zadefinovala časť popkultúry. Nový motorola razrTM je úplne prvým vyklápacím smartfónom s flexibilným displejom, ktorý sa neuveriteľne dokáže celý zložiť a okamžite tak prináša známy, no úplne jedinečný mobilný používateľský zážitok.

Véčko overil čas

Chceli sme pochopiť, ako by flexibilné obrazovky mohli zlepšiť spôsob, akým ľudia používajú svoje smartfóny. Preto spoločnosť Motorola vyvinula a testovala viac ako 20 rôznych prototypov v počiatočných fázach spotrebiteľského výskumu. Ako sa ukázalo, dokonalým riešením bol véčkový dizajn, ktorý všetci poznáme a milujeme. Zaoberá sa skutočnými spotrebiteľskými problémami, prenosnosťou, bez toho, aby to ohrozilo zážitok z veľkej obrazovky, ktorý si zákazníci veľmi cenia.

Motorola RAZR 01

Motorola razr prináša do smartfónov štýl a vyhotovenie v novom smere. Vyhotovenie z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a 3D Gorilla Glass, vytvára ochrannú vonkajšiu škrupinu, ktorá sa príjemne drží. Rovnako ako pôvodný model RAZR, aj nový motorola razr je tenký a elegantný, pričom sa vyhýba výraznému kontrastu vo farbách a materiáloch, aby nedošlo k narušeniu plynulého dizajnu.

Technológia, ktorá za tým stojí

Počas vývoja razr, keď nám v ceste stáli limity dostupnej technológie, sme si vytvorili vlastnú cestu. Navrhli sme priemyselne prvý, patentom chránený pánt bez medzery, ktorý umožňuje, aby zostali obe strany prispôsobeného polymérového flexibilného zobrazovacieho systému po zatvorení dokonale zarovnané a chráni displej pred úlomkami a prachom; antény sme prepracovali tak, aby sa zmestili do priestoru dvakrát menšieho ako majú súčasné smartfóny; zariadenie sme pokryli vrstvou, ktorá je odolná voči vode a poskytuje ochranu voči postriekaniu 1. S týmto prelomovým inžinierskym prístupom a dizajnom uvádzame ďalšiu fázu mobility.

Motorola RAZR 02

Keď sa smartfóny zväčšujú a zväčšujú, razr sa stáva kompaktným. Ak potrebujete dokonalejší zážitok, 6,2-palcový displej Flex View s pomerom strán 21: 9 ponúka funkcie, na ktoré ste zvyknutí.  Keď je čas ísť, jednoducho zložte razr a vychutnajte si jeho elegantný, prenosný dizajn, ktorý vďaka ideálnej veľkosti vkĺzne do vrecka.

Na externom 2,7-palcovom interaktívnom displeji Quick View modelu razr, môžete pracovať s dôležitými informáciami na cestách, môžete zostať jednoducho v kontakte a byť prítomný v danom okamihu. Môžete uskutočňovať hovory, odpovedať na správy, platiť klepnutím, ovládať hudbu, robiť úžasné selfies, používať Google asistenta a pristupovať k prispôsobeným nastaveniam, ako je napríklad zapnutie alebo vypnutie Bluetooth, Wi-Fi, hotspotu a ďalších a to všetko bez toho, aby ste kedykoľvek otvorili váš telefón.

Motorola RAZR 03

Vychutnajte si úplne nový a jedinečný zážitok zo smartfónu, ktorý jednoducho nemôžete dostať nikde inde. Ikonická značka, prelomová technológia a štýlový dizajn robia z razr modernizovaný zážitok zo smartfónu, ktorý potrebujete. Motorola razr je smartfón, ktorý konečne prináša uspokojivý pocit zloženia telefónu jeho opätovným zaklapnutím.

Ste pripravení užiť si ten najlepší flexibilný smartfón? Prečítajte si viac informácií o ďalších funkciách razr na stránke motorola.com.

Motorola RAZR 03

Cena a Dostupnosť

Nový motorola razr bude od decembra k dispozícii na vybraných trhoch v celej Európe.

1  Konštrukcia odpudzujúca vodu vytvára bariéru, ktorá pomáha chrániť pred miernym vystavením vode, ako sú náhodné úniky, postriekania alebo ľahký dážď. Nie sú navrhnuté tak, aby boli ponorené do vody alebo vystavené tlakovej vode alebo iným tekutinám; môže časom klesať. Nie je vodotesný.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár