Šialene brutálny Postal 2 je dočasne zadarmo

Postal 2 titulka

Pred Vianocami to tak býva. Firmy rozdávajú hry zadarmo, často aby podporili predaj novšieho pokračovania. Tentokrát vás upozorníme na hru, ktorá je klasika, azda i legenda, no nie každý má na ňu žalúdok.

Poznáte Postal? V ktorej ste liečebni?

Ehm. Postal je brutálna séria. Hlavný príbeh je plytký a takmer nepodstatný.

Hra je skôr akýmsi simulátorom odreagovania sa pre nádejných a stredne pokročilých psychopatov. No dobre, to asi trošku preháňame, no posúďte sami.

Môžete tu hocikomu na ulici odraziť hlavu lopatou a potom ju kopať túlavému psíkovi, ktorý vám ju bude aportovať. Mačku môžete použiť ako tlmič na zbraň. Ako? Zadkom na hlaveň… Môžete ľudí  na ulici poliať benzínom a zapáliť. Asi netreba viac príkladov.

Čo môžete získať

Zrejme aby posilnili predaje nového Postal 4: No regrets, ktorý si možno teraz predobjednať so zľavou 20% za 13,49 €, spoločnosť Running With Scissors Studios ponúka Postal 2 zadarmo.

Okrem, rozvinutej psychózy a sklonom k násiliu (to je sarkazmus! neveríme, že hry majú na to vplyv) môžete teraz získať hru, ktorá bola podľa nás najlepšia v sérii. Ak to možno o takomto titule vôbec povedať. 🙂

Ako na to

Ak máte klientskú aplikáciu GOG Galaxy, hru si pridáte do svojej knižnice tak, že ju nájdete pomocou vyhľadávania, alebo v propagačnom páse v úvode obchodu GOG. Ak Galaxy nemáte, platí to isté, ibaže na tomto webe. Stačí teda mať účet na GOG a hru si zadarmo pridať medzi už vlastnené tituly.

V čase vzniku článku zostávala už iba jedna hodina! Takže ak hru chcete, ponáhľajte sa! Príjemný vražedný predvianočný čas prajeme! 🙂

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár