Vyhrajte limitovanú edíciu grafickej karty Cyberpunk 2077

RTX grafika

Je veľa fanúšikov grafických kariet od NVIDIE a je veľa fanúšikov Cyberpunk 2077 od CD PROJEKT RED. Prečo teda fanúšikov oboch táborov nespojiť?

S myšlienkou sa pohrávali obe firmy dovtedy, kým 17.02.2020 neprišla grafická karta RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition. Táto grafika nebude na predaj, ale 77 kusov je už teraz v súťaži s názvom #RTXon na Facebooku. Ak splníte podmienky, vyhrať ju môžete aj vy.

Netreba si pritom trápiť hlavu žiadnymi zložitými otázkami. Ak sa chcete do súťaže zapojiť, stačí napísať komentár pod príspevok na Facebooku NVIDIA GeForce, v ktorom NVIDII poviete o svojom kamarátovi s rovnakou eufóriou z Cyberpunku 2077 ako je tá vaša a pridáte hashtag #RTXon. V hre o novú grafickú kartu ste potom obaja.

Má to však jednu zásadnú podmienku: okrem ďalších krajín je súťaž dostupná len pre rezidentov Českej republiky a Slováci sa jej zúčastniť nemôžu.

Cyberpunk grafika

Vyrobených menej ako 200 kusov? Limitka ako sa patrí

Unikátna a limitovaná grafická karta dokazuje, že Cyberpunk 2077 je očakávanou hrou roka. Už teraz ašpiruje na titul hry roka a ambiciózne ukazuje, že prekope základy AAA hier. Takáto hra si preto určite zaslúži grafickú kartu tohto kalibru, ktorá s podporou ray tracingu vykreslí svetelné efekty, tiene a detaily bez akýchkoľvek problémov. Ak ste doteraz o Cyberpunku 2077 pre HW nároky ani nesnívali, možno teraz nastal ten správny čas.

Súťaž trvá do 28. februára/února a počet súťažiacich sa už teraz blíži k 3000. A to v čase písania tohto článku neprešlo od vyhlásenia súťaže ani 24 hodín. O limitovanú edíciu Cyberpunk 2077 grafiky je extrémny záujem a čiastočne za to môže aj fakt, že táto edícia nebude v predaji a nebudú ju mať k dispozícii ani recenzenti.

NVIDIA RTX

Cyberpunk 2077 od poľského štúdia CD PROJEKT RED, ktoré má za sebou megaúspešný RPG titul Witcher 3: The Wild Hunt, príde na PC, Playstation 4, Xbox One a Google Stadiu 17. septembra 2020. Cyberpunk 2077 ponúkne neo-noir svet plný technológií, hackerov a megalomanských korporácií, v ktorom sa ocitnete cez postavu s tajomným menom V.

Hra patrí do kategórie akčných RPG z pohľadu prvej osoby s rozvinutým príbehom a plnou úpravou zovňajšku postavy.

Zdroj: TS

O autorovi

Pavol Kušnír
Pavol Kušnír
Kreatívny nadšenec a profesionálny tvorca nápadov s obrovským nadšením pre všetko herné, filmové, virtuálne a digitálne. Maniak do médií, technológií a komiksu s profi prístupom geeka. Svoj voľný čas trávi kdekoľvek, kde je zábava a priateľský challenge v zbieraní bodov či zachraňovaní princeznej.

Pridaj komentár