Assassins Creed Odyssey je tento víkend ZADARMO

Assassins Creed Odyssey je tento víkend ZADARMO

Fanúšikovia značky Assassins Creed, ktorí ešte nevyskúšali jedenásty diel série (áno, už jedenásty!), zbystrite pozornosť. Assassins Creed Odyssey si môžete tento víkend vyskúšať zadarmo.

Kedy akcia začne a skončí

Pre poctivých, no menej majetných hráčov je to výhoda, keďže sa nebudú musieť uchyľovať k nelegálnemu sťahovaniu, aby si hru vyskúšali bez zakúpenia. Akcia sa začína v piatok 20. marca a potrvá do nedele 22. marca 2020. Týka sa platforiem PC, PS4 a Xbox One.

Možnosť zahrať si začne v piatok o 8:00 ráno a v nedeľu sa ukončí o 17:00 podvečer, takže bude dosť času hru si poriadne otestovať.

Assassins Creed Odyssey je tento víkend ZADARMO

Viac o Assassins Creed Odyssey

Titul vyvíjalo štúdio Ubisoft Québec, ktoré pracovalo aj na Syndicate (nám sa subjektívne nepáčil). Graficky zasa stojí na základoch Origins, z ktorého si požičiava aj herné mechaniky a rozhranie. Napríklad využitie vtáctva na objavovanie okolia, vyhľadávanie hodnotných odmien a otravovanie nepriateľov. 🙂

Assassins Creed Odyssey je tento víkend ZADARMO

Dej je zasadený do roku 431 pred Kristom za čias Peloponézskych vojen. Ocitnete sa v úlohe hlavného hrdinu Alexiosa či hrdinky Kassandry, výber je na vás. Budete bojovať buď za Atény alebo Spartu a proti Cult of Kosmos. Ako to už pri značke Assassins Creed býva, nechýbajú ani moderné vsuvky, v ktorých stretneme Laylu Hassan, známu z Origins. Hlavná téma hry má byť “sloboda vs poriadok”.

Viac asi ani nepotrebujete vedieť, spustite Uplay a bežte si hru vyskúšať. Ak vás predsalen zaujímajú podrobnosti, nájdete ich na webe Ubisoftu.

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár