Slováci sú prví na svete! …V sledovaní koronavírus porna

Slováci sú prví na svete v sledovaní koronavírus porna titullka

Nedávno sme vás informovali o tom, že pornostránky v súvislosti so šírením vírusu sprístupňujú prémiový obsah, aby ľudí udržali doma v karanténe. Výsledky na seba nenechali dlho čakať. Konečne sme v niečom prví na svete! Síce je to v sledovaní prinajmenšom podivného koronavírus porna, ale sme prví! 😀

Dáme si číslo…ehm…pardon, čísla

PornHub pred pár dňami zverejnil štatistiky, z ktorých vyplýva, že po tom, ako sa ľudia začali izolovať a pracovať z domu (to by sme mali dať asi do úvodzoviek 🙂 ), sa intenzívne začali venovať iným činnostiam. Mesačný nárast celosvetovej návštevnosti služby dosiahol 17. marca priemernú hodnotu 11,6%, takže je jasné, že sa ľudia venujú v karanténe častejšie “ručným prácam”, “horizontálnemu tangu” a iným podobným radovánkam.

Keďže ako prví vyhlásili celonárodnú karanténu Taliani, návšteva PornHubu u nich narástla o brutálnych 57% oproti priemeru, a to zo dňa na deň. Následne po ponuke prémiového obsahu zadarmo stúpla návštevnosť vo Francúzsku o 38,2% a v Španielsku o 61,3%.

Slováci sú prví na svete v sledovaní koronavírus porna

Dá sa teda povedať, že hudobný štýl “vzdychovka” začal dominovať vo veľkej časti Európy. V USA a Kanade to až také ružové nie je. V Spojených štátoch návštevnosť narástla o 6,4% a v Kanade 7,2%. Asi tam viac naháňajú toaletný papier po obchodoch, než…

Karanténa tiež spôsobila, že ľudia zostávajú dlhšie hore, nemusia totiž vstávať do práce. Takže návštevnosť PornHubu narástla okolo 3. hodiny rannej až o 31,5%. Signifikantný nárast sa ukázal aj okolo 13:00, kedy bývajú ľudia bežne v práci, no teraz sledovali páraice rituály všetkých typov o 26,6% častejšie. Web pritom upozorňuje, že počíta aj s časovými zónami a všetko je relatívne prepočítané.

Ako sú na tom Česi a Slováci

Paradoxne, aj keď sme ako Slovensko v niektorých štatistikách viedli, pekný graf nám PornHub nevenoval. Česku však áno, a tak sa dozvedáme, že v Česku v sledovanom čase (17. marca) stúpla návštevnosť o 12,7% oproti priemeru, pričom o trochu viac to bolo v predchádzajúci deň – 14,8%.

Slováci sú prví na svete v sledovaní koronavírus porna

A teraz k tomu prvenstvu – stránka identifikuje hľadania v súvislosti s koronavírusom podľa vyhľadávaných výrazov. Ak ste hľadali čosi obsahujúce výraz “corona” alebo “covid”, ste v štatistike. Nárast vyhľadávania týchto úchylností na PornHube za Slovensko je až 119%! Slovákov teda zrejme vzrušuje šuchotanie ochranných rúšok a kombinéz. Možno aj predstava nákazy pri sexe… Ktovie.

Slováci sú prví na svete v sledovaní koronavírus porna

Zaujímavé je, že Česi sa v tejto štatistike vôbec neumiestnili, a to ani napriek tomu, že v spodnej časti spektra sa nachádza USA s “iba” 10% nárastom vyhľadávania koronavírus porna a Kanada s 9%.

fun from rear

Ľudia sa teda na celom svete snažia poraziť strach tým najzákladnejším spôsobom zábavy. A to je dobre. Len pritom netreba zabúdať, že rúško či respirátor nie je jediný potrebný druh ochrany.


Viac o koronavíruse a zvláštnom druhu ochrany proti nemu sa dozvieš v tomto článku.


Zdroj: PornHub

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

1 Komentár

  1. […] v karanténe. Výsledky na seba nenechali dlho čakať. Slovensko sa dostalo na čelo rebríčka v sledovaní porna . Milí rodičia, nezabudnime, že ten najväčší poklad, čo doma máme, a ktorý nám bol […]

Pridaj komentár