Half-Life: Alyx zdarma k HTC Vive Cosmos Elite

Half-Life: Alyx HTC

Vedeli ste, že k HTC Vive Cosmos Elite dostanete úplne zdarma aj kód na stiahnutie nového VR titulu Half-Life: Alyx?

Pred pár dňami vyšiel VR titul Half-Life: Alyx – áno, konečne ďalší Half-Life, ktorý dokážete získať spolu s HTC Vive Cosmos Elite, novým špičkovým headsetom spoločnosti určeným pre tých najnáročnejších, a to úplne zadarmo.


Viac o novom Half-Life sa dozviete v článku o Half-Life: Alyx.


Valve a HTC majú na poli VR dlhú históriu. Veľmi nás preto teší, že v rámci našej spolupráce môžeme fanúšikom, ktorí sa rozhodnú zakúpiť Vive Cosmos Elite, ponúknuť aj Half-Life: Alyx. Od chvíle, kedy sme s Valve predstavili prvý VR headset s room-scale technológiou určený pre spotrebiteľov, trh začal mať vážny záujem o tento VR titul. Veríme, že tým, ktoré posunie VR dopredu, je práve Alyx,

povedal CEO HTC, Yves Maitre.

Graham Wheeler, generálny riaditeľ HTC pre Európu a blízky východ, doplnil:

Teším sa až uvidím ako si naši fanúšikovia užívajú pohlcujúce zážitky, ktoré Half-Life: Alyx prináša. Šialené napätie, atmosféru plnú nebezpečia a intenzívnych súbojov s Combine armádou.

Niečo viac o HTC Vive Cosmos Elite

Tento headset je prémiovým riešením virtuálnej reality pre tých najnáročnejších. Vďaka svojej všestrannosti sa dokáže prispôsobiť požiadavkám používateľa. Ponúka výmenné panely, vďaka ktorým sa dajú celkovo premeniť jeho vlastnosti, ale aj kompatibilitu s bezdrôtovým modulom Vive Wireless Adapter.

Vive Cosmos Elite POV

Všetky headsety modelovej rady Cosmos sa pýšia špičkovým obrazom o rozlíšení 2880 x 1700 pixelov a komfortnými funkciami ako je výklopný dizajn – ten oceníte práve vtedy, ak potrebujete narýchlo nahliadnuť do reality a vrátiť sa späť bez nutnosti znova ladiť polohu headsetu na hlave.

Nechýba mu ani nastavenie vzdialenosti šošoviek, ktoré sa vám postará o zvýšený komfort, najmä v prípade dlhodobejšieho užívania headsetu.

Vive Cosmos Elite disponuje aj čelným panelom External Tracking Faceplate, zatiaľ najdokonalejšou technológiou sledovania pohybu, základňovými stanicami systému Steam VR a dvoma ovládačmi Vive Controller. Čelný panel podporuje základňové stanice verzie 1.0 ale aj stanice Steam VR 2.0. Nechýba mu ani podpora Vive Trackerov, umožňujúcich napríklad sledovanie pohybu celého tela, či podpora ovládačov Valve Index Controllers.

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár