Playstation 4 možno teraz kúpiť vo výhodných balíkoch

Playstation 4 výhodné balíky titulka

Všetko sa už pomaly chystá na príchod Playstation 5, a tak Sony oslovuje hráčov, ktorí vedia, že Playstation 4 je stále výborná konzola. Ako to už býva, s príchodom nástupcu sa do stávajúcej konzoly oplatí investovať.

Na webe Playstation.com teraz nájdete prehľad niekoľkých verzií balíkov, v ktorých si Playstation 4 môžete kúpiť. Samotný web nie je e-shop, ale po voľbe konkrétneho balíka dostanete ponuku predajcov, ktorí daný balík ponúkajú.

Playstation 4 možno teraz kúpiť vo výhodných balíkoch

Ide o 500 GB aj 1 TB verzie konzoly v bundle verziách s hrou a ovládačom DualShock 4. Akcia potrvá do 3. mája 2020 alebo do vypredania zásob a konkrétne ponuky sa môžu u jednotlivých predajcov líšiť.

Tu je odkaz na ponuku Playstation 4 na webe Playstation.com.

Podľa výrobcu v škatuli nájdete:

  • Bezdrôtový ovládač DUALSHOCK 4
    Interaguj s intuitívnymi hrami.
  • Mono slúchadlá s mikrofónom
    Počúvaj úžasné detaily a rozprávaj sa s priateľmi.
  • Kábel HDMI
    Sleduj akciu na obrazovke v pôsobivom vysokom rozlíšení.
  • Káble USB a napájacie káble
    Všetko, čo potrebuješ na nabíjanie, napájanie a hranie.

Playstation 4 možno teraz kúpiť vo výhodných balíkoch

Konzolu si teraz môžete zaobstarať v čiernej Jet Black, bielej Glacier White, zlatej a striebornej farbe. Konkrétne sa to však isto líši podľa ponuky predajcu, ktorého si vyberiete.

Pár slov o Playstation 4

Štvrtá verzia hernej konzoly od Sony prišla na trh 15. novembra 2013 v Severnej Amerike a 29. novembra 2013 v Austrálii a Európe. Všeobecne ide o 8. generáciu hernej konzoly od tohto výrobcu a po siedmych rokoch jej existencie môžeme povedať, že je mimoriadne úspešná.

Po tom, ako v roku 2015 s prehľadom predbehla konkurenčný Xbox, sa Sony prestalo so svetom deliť o údaje o predajoch. Od AMD sa však dozvedáme pravdu – PS4 a Xbox One sa spolu predali v množstve 150 miliónov kusov. To znie dobre aj pre Microsoft, až dokiaľ nezistíte, že z toho 109 miliónov je len samotná PS4… Tento údaj potvrdila spoločnosť Sony a Playstation 4 sa vďaka tomuto číslu dostáva do rebríčka najpredávanejších konzol všetkých čias na štvrté miesto.

Prvenstvo si drží Playstation 2 so 155 miliónmi predaných kusov a za ňou nasleduje Nindendo DS – 154 miliónov a Game Boy (+ Color) – 118 miliónov predaných konzol.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár