5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery titulka

Nové smartfóny Huawei, vrátane nedávno predstavenej série P40, prichádzajú s novým označením – AG ako AppGallery. Skratka je odkazom na obchod s aplikáciami od Huawei. Aktuálne ich v ňom nájdete viac ako 55-tisíc a každý deň pribúdajú ďalšie. Neprehliadnite tipy na 5 pozoruhodných a málo známych aplikácií z Huawei AppGallery, ktoré stoja za vyskúšanie.

Wilio

Potrebujete vymaľovať izbu, prezuť auto, zrekonštruovať dom, upratať byt či zohnať opatrovateľku pre dieťa? Táto šikovná aplikácia od slovenských vývojárov vám pomôže zohnať kvalifikovaných profesionálov vo vašom okolí. Aplikácia má v databáze iba overených poskytovateľov služieb, pričom zobrazuje aj ich hodnotenie, ktoré nazbierali od zákazníkov. Najlepšie na tom je, že pre zákazníkov je aplikácia úplne zadarmo – platíte len za prácu priamo poskytovateľovi.

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery

Home Workout – No Equipment

Čo tak využiť voľný čas počas karantény na formovanie postavy? S aplikáciou Home Workout – No Equipment budete fit v priebehu pár týždňov. Je to v podstate osobný tréner v smartfóne: nájdete v nej podrobné návody na množstvo cvikov – stačí si vybrať, ktorú časť tela chcete vytrénovať. Aplikácia obsahuje tréningy na brucho, hrudník, nohy, ruky či zadok, no nechýbajú ani celotelové cvičenia. Všetky tréningy sú navrhnuté odborníkmi a na žiadny z cvikov nepotrebujete fitness vybavenie. Ľahko si v nej vytvoríte vlastný tréningový plán a môžete si nastaviť pripomienky na každodenné cvičenie. O motiváciu v čase karantény tak bude bez problémov postarané.

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery

Kuji Cam

Aplikácií na úpravu fotiek nájdete v AppGallery množstvo. Máloktorá však ponúkne viac ako 180 filtrov, množstvo efektov a v prémiovej verzii dokonca možnosť aplikovať filtre priamo do fotoaparátu. Špecialitou tejto aplikácie sú vintage úpravy – ponúka veľké množstvo prednastavených filtrov, ktoré potešia predovšetkým milovníkov fotografií s nádychom nostalgie. Bonusom je prehľadné a jednoduché užívateľské prostredie, v ktorom sa ľahko zorientujú aj začiatočníci. Ak sa radi chválite na sociálnych sieťach vyšperkovanými zábermi, v tejto aplikácii si prídete na svoje.

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery

Reverse Movie FX

Zábavná aplikácia na editovanie videa, ktorej hlavnou funkciou je, ako názov napovedá, schopnosť “vrátiť” video v čase – teda upraviť ho tak, aby sa prehrávalo od konca. Vďaka nej (a štipke kreativity) tak budete vedieť vytvoriť skutočne zábavné zábery nielen na pobavenie priateľov na sociálnych sieťach. Môžete popierať gravitáciu, zlepiť naspäť list papiera, priťahovať peniaze či jednoducho “upratať” rozliatu tekutinu. Fantázii sa medze nekladú – stačí vybrať požadovaný fragment videa a kliknúť na tlačidlo Štart.

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery - aplikácia: Reverse Movie FX

Game of Thrones: Beyond the Wall

Aj priaznivci najnovších hier si prídu na svoje. V AppGallery nájdete aj jedno z najočakávanejších mobilných RPG (Role-Playing Game) tohto roka. Ako názov napovedá, v príbehu môžete prevziať úlohu mnohých obľúbených hrdinov z populárneho seriálu. Hra sa zameriava na zbieranie hrdinov či bojovanie v taktických tímových bojoch, pričom každá postava má rôzne špeciálne schopnosti. Rôzne taktiky, vylepšenia a špeciálne vlastnosti hrdinov využijete na získanie prevahy v boji. Ak ste fanúšikom seriálu, rozhodne sa máte na čo tešiť – príbeh hry sa odohráva 48 rokov pred jeho udalosťami a vašou úlohou bude ochraňovať The Wall.

5 zaujímavých aplikácií z Huawei AppGallery aplikácia: Game of Thrones: Beyond the Wall

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár