Nádielka hier zdarma: Just Cause 4 a Wheels of Aurelia

Just Cause 4

Máte radi veľa akcie, radi vyhadzujete všetko do vzduchu alebo by ste radšej roadtrip po Taliansku v 70-tych rokoch? Od tohto štvrtka je znova na Epic Games zopár hier úplne zdarma – ide o Just Cause 4, akčnú adventúru s veľkým, otvoreným svetom a Wheels of Aurelia, adventúru so zaujímavým spracovaním.

No ponáhľajte sa, ponuka platí len do 17:00 23. apríla (budúci štvrtok)!

Aký je titul Just Cause 4?

Just Cause 4 zahŕňa dobrodružstvá agenta menom Rico Rodriguez v pohľade tretej osoby, ktorý cestuje do Solís, aby zistil pravdu o svojej minulosti… a prosto vyhodil kopu vecí do vzduchu. V tomto titule zrejme nejde tak o príbeh, ako o tú akciu a šialené veci, ktoré zažijete. Ide o, ako sme už spomenuli, akčnú adventúru s veľkým, otvoreným svetom, teda určite si tu užijete veľa zábavy.


Chcete si zahrať Half-Life: Alyx, no nemáte VR headset?


A Wheels of Aurelia?

V tejto hre hráte za hrdinku menom Lella, ktorá ide na dlhú jazdu športovým autom v 70-tych rokoch počas málo známeho obdobia histórie Talianska. Hrať budete z vtáčej perspektívy, teda z veľkej výšky, s rozhľadom na všetko pod vami. Ovládate auto a taktiež dialógy s postavami, ktoré stretnete po ceste. Hra je síce dosť krátka, no má 16 možných zakončení, čo ju určite robí zaujímavou.

Ak vás niečo z aktuálnej ponuky nezaujalo alebo to čítate neskôr a nestihli ste to, nezúfajte. Takéto ponuky ešte určite budú a my vás o nich budeme informovať.


Aby vám neunikli žiadne informácie, sledujte nás na našej Facebook fanpage aj na Instagrame.


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár