PC Gaming Show bude aj tento rok

PC Gaming Show

E3 sa tento rok bohužiaľ konať nebude, všetkým nám je určite známe prečo. No jedna udalosť sa predsa len konať bude. PC Gaming Show je event, ktorý predstaví nové herné tituly, exkluzívne zábery z gameplay a novinky od svetovo uznávaných a aj menej známych vývojárov.

Podujatie sa bude, samozrejme, konať prostredníctvom streamu, a to na rôznych platformách ako Twitch a YouTube. Cieľom tohto podujatia je predstaviť tie najzaujímavejšie projekty a celkovo oslavovať PC gaming.


Cooler Master uvádza druhú verziu AIO chladenia MasterLiquid ML120L/240L RGB


PC gaming v poslednom desaťročí prosperoval pretože je to jediná herná platforma, ktorá patrí každému,

zdôraznil Evan Lahti, šéfredaktor PC Gamer a organizátor podujatia.

Niektoré nové fantastické hry potrebujú spoznať a my sa tešíme na to, že 6. júna divákom prinesieme všetko to, na čo sa môžu tešiť.

O čom má byť tohoročná PC Gaming Show

Podujatie bude postavené na sile toho predošlého, ktoré porazilo sledovanosťou Nintendo aj EA prezentácie. Keďže streamovacie platformy registrujú stále publikum, dôraz sa bude klásť na prezentácie v štýle tlačovej konferencie.

Streamovať by sa malo celý deň. Diváci tejto šou môžu tento rok očakávať ešte viac uvedení, noviniek a trailerov v známom formáte. Detaily o účinkujúcich a časovom harmonograme by nám mali byť čoskoro známe.

PC Gaming Show
Záber z minuloročného podujatia

Medzi sponzorov patria Intel, Epic Games Store, Tripwire Interactive, Frontier, Merge, Humble Bundle, Guerrilla Collective, Perfect World a ďalší.

Môžete byť súčasťou

Ak vyvíjate hru, ktorá ešte nebola predstavená, môžete sa zúčastniť. Stačí vyplniť formulár, ktorý nájdete na webe podujatia a po zvážení tímu organizátorov vašu hru predstavia.


Vedeli ste, že Black Mesa je jednou z top hier na Steame za mesiac marec?


Ak ste sa ale tešili na to, že sa aj E3 bude konať prostredníctvom streamu, je to možné. Organizátori sa k tejto informácii bližšie nevyjadrili, no v poslednej správe o zrušení podujatia uviedli, že by takúto možnosť radi ponúkli.

Viac info o PC Gaming Show nájdete na webovej stránke podujatia.

Zdroj: pcgamer.com

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár