Gigabyte chystá niečo veľké, bude stream

Gigabyte

Gigabyte má v pláne streamovať event známy ako AORUS Direct na svojom YouTube kanále. Nevieme čo tam predstaví, no vyzerá to tak, že to bude niečo veľké.

Portál PC Gamer predpokladá, že počas tohto eventu Gigabyte pravdepodobne predstaví nové modely špičkových matičných dosiek, ktoré by mohli byť čoskoro uvedené na trh.

Aj keď je Gigabyte najznámejší ako výrobca zariadení k notebookom a grafických kariet, poznáme ho aj ako výrobcu dosiek.


Prečítaj si: PC Gaming Show bude aj tento rok


Toto by mohli byť pre väčšinu PC gamerov veľmi vzrušujúce správy, keďže základná doska je práve to najdôležitejšie, čo spája všetky komponenty dokopy. Dnešné základné dosky sa nelíšia len veľkosťou. Ponúkajú aj iné vychytávky ako USB-C porty, M.2 sloty, vstavané Wi-Fi alebo RGB osvetlenie.

Aj napriek tomu, že trh s doskami je veľmi rôznorodý, Gigabyte sa snaží mať široký výber. Každý si teda nájde to svoje.

Základná doska Gigabyte
Jedna z Gigabyte dosiek s RGB osvetlením

S výkonnejšími doskami súvisí aj záujem o overclocking, čiže takzvané pretaktovanie. Možnosť extra chladenia alebo podpora pre rýchlejšiu RAM vám taktiež pomôže vytiahnuť zo systému čo najviac. S ohľadom na aktuálnu ponuku Gigabyte by bol nový modelový rad určite zaujímavý prírastok.

Stream je naplánovaný na tento štvrtok, 30. apríla 19:00, tak si nezabudnite uložiť dátum či nastaviť pripomienku, aby ste to neprešvihli.

Zdroj: pcgamer.com

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár