Staňte sa dílerom drog – Drug Dealer Simulator

Drug Dealer Simulator

Vždy ste sa chceli stať drogovým dílerom, no neznelo to úplne správne? A čo ak vám povieme, že by to šlo aj “legálne” cez Drug Dealer Simulator.

Polia plné mari… trávy, veľké peniaze, dobré meno. Simulácia toho všetkého je už zopár dní na svete.

Tento titul odzrkadľuje realitu a temné stránky tohto povolania, no berie veci hlavne s humorom. Vývojári si dokonca privolali poľského rappera menom Malolat, aby hru zhodnotil. Malolat sa s nimi podelil o svoje zaujímavé zážitky z dávnych čias, keď bol on sám dílerom. S jeho skúsenosťami hra verne odzrkadľuje celý drogový priemysel spoločne aj s prípadnými následkami.

Začnite v malej špinavej skrýši a postupne sa staňte veľkou rybou. Buďte buď majstrom predaja na ulici alebo nemilosrdným zločincom, je to na vás.


Total War: Shogun 2 je dočasne zdarma!


Či by ste chceli ďalší simulátor alebo vás zaujíma aký život taký drogový díler žije, tento titul obsahuje trocha z jedného aj druhého. V tomto svete získavate moc, peniaze a rešpekt. Musíte byť ale opatrní, zlé činy z vašej strany sa vám môžu vypomstiť. Spolupráca so správnymi ľuďmi je základ.

Drug Dealer Simulator

Hlavný herný režim je akýsi vyrozprávaný príbeh, čo v simulátoroch často nenájdete. V hre vám pomôže stratégia a trocha znalostí z ekonomiky.

Ako to funguje?

V Drug Dealer Simulator budete hrať z pohľadu prvej osoby, ktorá vás postaví priamo do situácie. Budete rozhodovať o všetkom od lokácie skrýše cez skladové priestory až po údržbu výbavy. Prežívate skúsenosti reálnych ľudí, ktorí boli kedysi súčasťou tohto temného sveta. Titul sa viac zameriava na atmosféru a nebezpečenstvo tohto povolania, ako na presnú simuláciu.

Pašované “dobroty” získate z vonkajších zdrojov. Predávajte malé množstvá neobyčajným klientom alebo obchodujte vo veľkom. V každom prípade musíte byť prefíkaní a bystrí, aby vám všetko vyšlo a najmä prešlo. Hlavne sa vyhýbajte polícii a DEA, protidrogovej administrácii, ktorá nikdy nespí. Na každom rohu na vás ale môžu čakať aj nepriatelia.


Cooler Master uvádza druhú verziu AIO chladenia MasterLiquid ML120L/240L RGB


Hráči budú musieť obchodovať s dodávateľmi tovaru, tvoriť vlastné recepty, naučiť sa pripraviť dávky na predaj, kontrolovať rastovú produkciu a distribúciu, ako aj jednať so zákazníkmi a konkurenčnými gangmi či zamestnávať vlastných ľudí.

Drug Dealer Simulator

Celkovo rozvíjate svoje podnikanie, investujete peniaze a postavíte sa tvárou v tvár nebezpečenstvu a dilemám kriminálnika.

Čo s tými všetkými peniazmi?

Ak sa nedáte chytiť, možno sa vám za váš dlhý, prípadne krátky život podarí všetko to bohatstvo minúť. Peniaze môžete minúť buď na rozvoj gangu, kupovania novej výbavy, verbovania nových posíl alebo si prosto hodiť poriadnu párty so všetkým čo k tomu patrí.

Drug Dealer Simulator

Upozornenie!

Určite vám neodporúčame to čo uvidíte v hre skúšať aj v realite. Vývojári hru označili takto:

Hra obsahuje scény užívania drog a alkoholu, kriminálnej aktivity, násilia a vulgarizmy. Nič z tohto však nie je zobrazené prehnane alebo znepokojujúco.


Prečítaj si tiež: PC Gaming Show bude aj tento rok.


Systémové požiadavky (minimálne)

Na to, aby ste sa stali drogovým dílerom, vôbec nepotrebujete ten najlepší komp.

OS Windows 7 64-bit alebo novší
Procesor Intel i5-2500 3.30 GHz alebo AMD ekvivalent
Pamäť 8 GB RAM
Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 780 alebo AMD Radeon R7 260X sériu a lepšiu
Miesto 15 GB

Hra od Byterunners Game Studio je na Steame veľmi pozitívne hodnotená. Dostupná je ako úplná, demo či free verzia, ktorá je akýmsi úvodom.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár