Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami titulka

Efektívnejšie chladenie, predĺžená výdrž batérie, vylepšená klávesnica TrueStrike a mnoho ďalších inovácií v hrateľnosti a výkonnosti naprieč najnovším portfóliom Lenovo Legion™.

Sú tu. Dorazila najnovšia vlna počítačov Lenovo Legion, ktorá vybaví hráčov inteligentnejšou triedou zariadení pod značkou nášho unikátneho inžinierstva a industriálneho dizajnu bez kompromisov a poskytne im nevyhnutnú výhodu, aby mohli dominovať dnešným virtuálnym bitkám v e-športových arénach a štadiónoch. Nová generácia zariadení Lenovo Legion predstavuje skok v modernom hernom zážitku vďaka vylepšeniam inšpirovaným hráčmi ako v prípade našej obľúbenej technológie klávesníc pretavenej do klávesnice Lenovo Legion TrueStrike; pokročilých tepelno-regulačných vlastností Lenovo Legion Coldfront 2.0; predĺženej životnosti batérie hybridným módom, technológie NVIDIA® Advanced Optimus a Rapid Charge Pro; ako aj prvotriednych pohlcujúcich monitorov optimalizovaných technológiou Dolby Vision® a podporou OverDrive s voliteľnou obnovovacou frekvenciou 240Hz pre takmer okamžité odozvy pod 1ms.

Toto nové vzrušujúce, vylepšené portfólio produktov poháňajú najnovšie procesory Intel® Core™ H-Serie 10. generácie alebo AMD Ryzen™ 4000 Series, ako aj grafické karty až po nedávno predstavené NVIDIA GeForce® GTX 1650 Ti a RTX 2080 SUPER™ GPUs s Max-Q Design. S vyššou rýchlosťou a novou úrovňou realizmu je portfólio počítačov ďalšej generácie Lenovo Legion ešte štýlovejšie navonok a nekompromisnejšie vnútri.

Portfólio pre rok 2020 zahŕňa Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i, Lenovo Legion 5, Lenovo Legion 5Pi a Lenovo IdeaPad Gaming 3i pre začiatočníkov. Dve nové veže, ktoré slúžia ako štýlové ústredné prvky v akejkoľvek zostave, sú Lenovo Legion Tower 5i a IdeaCentre Gaming 5i. Tieto nové zariadenia prinášajú na všetkých frontoch naleštenú estetiku a vysoko oktánový hardvér, softvér, služby a prvky pre vysoký výkon a pohlcujúci zážitok z hry.

Stúpame do nových výšin gamingu

Najnovšia ponuka zariadení Lenovo Legion prináša sadu vlastností, ktoré menia pravidlá hry a posúvajú hranice výkonu. Ešte viac sme optimalizovali vycibrené technológie ako klávesnica Lenovo Legion TrueStrike pre dosiahnutie profesionálnej úrovne hry a písania. Inšpirované charakteristickými vlastnosťami Lenovo klávesníc vyznačujúcimi sa svižnými reakciami, uspokojivým pocitom kliknutia a špičkovým rozložením kláves naprieč modulovaným zaobleným dizajnom, klávesnice Lenovo Legion TrueStrike ponúkajú hmatateľný herný zážitok citlivý na dotyk. Kombinácia stopercentného anti-ghostingu, časov odozvy pod milisekundu a prepínačov s “mäkkým dojazdom”, ktoré dokonale napodobňujú hlboké stláčanie klávesov pri použití rovnakej sily, pomáha dosiahnuť neuveriteľnú presnosť.

Hráči môžu využiť každučký kmit výkonu ich výbavy vďaka tepelným vlastnostiam novej generácie Lenovo Legion Coldfront 2.0, ktoré stelesňuje novú éru v tepelnom manažmente. Vylepšená synergia medzi hardvérom a softvérom lepšie využíva prúdenie vzduchu, znižuje teplotu systému a udržiava váš počítač chladný, tichý a štíhly. Pokročilý systém teraz ponúka podporu Dual Burn, čím posúva CPU a GPU na hranicu ich herných limitov, aby mohli hráči zažiť predvídateľnejšie FPS (snímky za sekundu) bez poklesu výkonu pri prehrievaní.

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 06

Tieto zariadenia Lenovo Legion zostávajú chladné na dotyk aj pri udržiavaní vysokého výkonu vďaka optimálnemu dizajnu chladiaceho systému a takticky umiestneným tepelným otvorom, ktoré rozptyľujú viac tepla preč od základnej dosky. Lenovo Legion 7i a Lenovo Legion Y740Si majú integrované aj systémy odparovacích chladiacich komôr na rozptýlenie tepla, zatiaľ čo duálne ventilátory z kvapalne-kryštalických polymérov cirkulujú vzduch a účinne ho chladia. V neposlednom rade, viacbodové senzorické pole zabezpečuje ochladenie kľúčových komponentov pred zintenzívnením hry pre chladnejší a tichší zážitok.

Lenovo Vantage

Pre hráčov je rovnako dôležitá batéria a tu sa Lenovo Legion skutočne prekonalo integrovaním inteligentnejších napájacích funkcií pre zvýšenie životnosti batérie a zabezpečenie tichého chodu. Ako súčasť softvéru Lenovo Vantage, hybridný mód predlžuje životnosť batérie tým, že dovoľuje užívateľovi manuálne vypnúť dedikovaný grafický procesor, keď ho nepotrebuje. Okrem toho, Advanced Optimus, navrhnutý tak, aby na vybraných zariadeniach spolupracoval s NVIDIA, významne posilňuje životnosť batérie dynamickým prepínaním z integrovanej grafickej procesnej jednotky (iGPU) na diskrétnu NVIDIA GPU (dGPU) pre vyššie FPS. Lenovo Q-Control 3.0 takisto dovoľuje užívateľom prepínať medzi tromi stupňami systémového napätia a rýchlosti (tichý, vyvážený, výkonný). Ďalšie funkcie podporujúce napájanie zahŕňajú rýchle nabíjanie Rapid Charge Pro (z 0 na 50 percent kapacity za 30 minút) a funkciu “battery sip” (inštinktívne uvoľňuje výkon v malých dávkach pre väčšiu konzistenciu batérie).

Displeje

A ako vždy, stroje Lenovo Legion vynikajú v zachytávaní realistického obrazu vďaka pohlcujúcim brilantným displejom. Táto generácia zariadení Legion vyťažila dosiaľ najviac z vlastností monitorov prostredníctvom Dolby Vision a prináša hlbšiu čiernu a jasnejšiu bielu bez blednúcich farieb a kontrastu. Obnovovacia frekvencia až do 240hz s odozvou pod 1ms je navrhnutá pre ultra-plynulé zážitky z obrazu bez mrznutia či sekania. Nové notebooky Legion s minimálne 300 nitmi jasu alebo viac teraz dosahujú kvalitu zobrazenia High Dynamic Range (HDR) Takže aj dramaticky tieňované scény v hrách a filmoch s vysokou úrovňou čiernych tónov pôsobia živo, s väčšou hĺbkou a dimenziou. V kombinácii so stopercentnou sRGB farebnosťou to má za následok pravý “ako živý” obraz.

Lenovo opäť raz prináša úroveň výkonu a pútavosti, ktorá ho udržiava na pozícii lídra v počítačovom segmente. Všetky tieto nové notebooky Legion ako aj vynovený Lenovo Legion Y740Si disponujú najnovším mobilným procesorom Intel Core H-Series až 10.generácie pre dosahovanie silného výkonu. A prvý raz si hráči môžu v jednom z našich herných notebookov zvoliť aj prémiový, vysoko výkonný mobilný procesor AMD Ryzen 4000 H-Series pre Lenovo Legion 5.

Po čom túžia gameri

Prostredníctvom komunity Lenovo Legion nám náš herný výskumný panel, rada influencerov, herní nadšenci odkazujú, že chcú ešte intenzívnejšie a pohlcujúcejšie zážitky. Pred vytvorením našej ďalšej generácie produktov sa naši inžinieri, dizajnéri a vývojári pohrúžili do spätnej väzby vyzbieranej počas rokov výskumu a ankiet. To aby prišli s pokročilejšími, výkonnejšími strojmi navrhnutými tak, aby vydržali cez noc a ešte dlho potom.

Spomedzi tisícov globálnych hráčov dopytovaných spoločnosťou Lenovo v prieskume, takmer polovica deklarovala, že svoj herný počítač používajú okrem hrania aj na bežné úkony. Na zozname ich top požiadaviek stále figurovala lepšia grafika, procesor a pamäť. Kľúčovým poznatkom, ktorý z toho vyplynul, bolo, že to, ako sa ľudia hrajú, s kým, na koľkých zariadeniach a ako dlho, zohráva zásadnú úlohu pri výbere počítača.

Tieto postrehy opätovne potvrdzujú, že z dizajnu hardvéru nemôže kričať, že ide o herné zariadenie. Ani keď si ľudia berú herné počítače do práce a využívanú ich aj na aktivity ako tvorba obsahu či sledovanie obľúbených streamov na Twitchi™ alebo prehrávanie populárnych Apex Legends™ videí YouTube™. Keď sa im podarí vtesnať medzi aktivity hardcore hry s priateľmi, je dôležité, aby ich tých pár vzácnych herných hodín úplne pohltilo. Bez ohľadu na formu, Lenovo kryje gamerom chrbát silnými počítačmi s Windows 10 plnými inovácií inšpirovanými zákazníkmi. Vrátane vylepšených klávesníc, väčšieho výberu procesorov, väčšieho jednodielneho trackpadu a vylepšeného umiestnenia webkamery. Všetko podporené inteligentnejším teplotným manažmentom, aby si udržali stroj chladný aj v zápale hry.

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 01

Vyberte si obľúbené farby pre funkčné klávesy, zadné otvory a osvetľovacie pásy na Lenovo Legion 7i.

Stroje, ktoré vládnu – Lenovo Legion 7i a Y740Si

Ideálny pre vášnivých hráčov, ktorí uprednostňujú súťaživú hru, neexistuje lepší test herného inžinierstva ako nový prémiový Lenovo Legion 7i. Stvorený pre zobrazovanie dych vyrážajúcich vizuálov na svojom 15-palcovom Full HD monitore (1920 x 1080) so stopercentnou presnosťou Adobe sRGB farieb. Disponuje aj certifikáciou VESA® DisplayHDR™ 400 pre precíznejšie detaily.

S celokovovým telom a dostupnosťou v elegantnom bridlicovom odtieni Slate Grey je tento prenosný notebook s hmotnosťou iba 2,1 kg nabitý super výkonom. To vďaka pretaktovanému mobilnému procesoru Intel Core i9H-Series až 10. generácie. Multitasking, streaming a tvorba obsahu sú ešte jednoduchšie vďaka dostatočnému úložnému priestoru až do 1TB PCIe SSD a operačnej pamäti až 32GB DDR4.

Ponúka až 240Hz hladké obnovovacie frekvencie umožňujúce časy odozvy pod 1ms. To vďaka technológii OverDrive a NVIDIA G-SYNC™, aby ste udržali krok s akčnými graficky intenzívnymi AAA titulmi. Využite výkon NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU s dizajnom Max-Q na raytracing hry. Je navrhnutý tak, aby vylepšoval osvetlenie a reflexné efekty pre neuveriteľnú úroveň realizmu. Potom sa ponorte do bohatých kontrastných farieb Dolby Vision na ultra-živom displeji. Zatiaľ čo audio systém Dolby Atmos Speaker System vytvára dokonalý pohlcujúci zážitok.

Rapid Charge Pro

Silnejšia 80WHr batéria v Lenovo Legion 7i je vylepšená funkciou battery-sipping na uvoľňovanie energie pre konzistentnejšiu životnosť až do 8 hodín, zatiaľ čo štíhlejší adaptér udržuje veci v pohybe. S funkciami Rapid Charge Pro si len za 30 minút dobijete zariadenie až do 50 percent kapacity.

Vzhľad a rozloženie klávesnice takisto zohrávajú obrovskú rolu v súťaživom hraní. Naše optimalizované riešenie, klávesnica Lenovo Legion TrueStrike, je inšpirovaná dedičstvom inovatívnych technológií klávesníc. Lenovo Legion TrueStrike má stopercentný anti-ghosting, časy odozvy pod milisekundu a mäkký dojazd, čo má za následok výbušnú presnosť a pocit jedinečného pohybu po klávesoch vďaka zaoblenému dizajnu – čo prináša skutočne hmatateľný herný zážitok.

Vyberte si vlajkovú loď Lenovo Legion 7i so schopnosťou rozsvietiť klávesy viac ako 16 miliónmi farebných kombinácií systémom Corsair® iCUE®. Alebo si vyberte nový notebook Lenovo Legion 5i alebo Lenovo Legion 5 pre hĺbkový zdvih kláves až do 1,5mm a voliteľné 4-zónové RGB svetelné efekty. Klávesnice na všetkých notebookoch Legion sú potiahnuté vrstvou odolnou voči opotrebeniu a poškodeniu od mastných končekov prstov. Sú vybavené plnohodnotnými klávesmi a numerickou časťou ako aj väčším jednodielnym trackpadom, plnohodnotnými šípkami a špecializovanými multimediálnymi klávesmi.

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 02

Ak hľadáte najtenší a najľahší notebook Lenovo Legion, špičkový Lenovo Legion Y740Si je stávkou na istotu s hmotnosťou iba 1,7 kg. Prvýkrát odhalený na CES®, tento vynovený notebook s mobilným procesorom Intel Core i9 H-Series až 10. generácie je vybavený 15-palcovým 4K (3840 x 2160) In-plane Switching (IPS) panelovým monitorom s technológiou VESA DisplayHDR 400, Dolby Vision a 100-percentným RGB farebným gamutom.

Keď je čas na zábavu, prepnite sa do preferovaného režimu výkonu stlačením kláves Fn+Q. Tým spustíte Lenovo Q-Control 2.0 a jednoducho sa pripojte k Lenovo Legion BoostStation, voliteľným externým doplnkom eGPU pre vysoké FPS.

Profesionálne vyladený výkon

Okoreňte si výkon v hre ešte viac s vylepšenou technológiou Lenovo Q-Control 3.0. Teraz k dispozícii v nových notebookoch Lenovo Legion 7i, 5Pi, 5i, a 5 a v desktope Lenovo Legion Tower 5i. Preskočte na vysoký výkon a predbehnite súperov vyšším CPU napätím a vyšším FPS. Potom, počas streamovania záznamov e-športových zápasov, znížte výkon na Tichý režim pre menšiu spotrebu batérie a hluk ventilátora. Alebo zabudnite na nastavovanie aktivovaním vyváženého režimu pre automatické prispôsobenie podľa toho, aké aplikácie sú otvorené.

Lenovo Legion Coldfront 2.0 zvyšuje výkon integrovanou odparovacou komorou a aktualizovaným termálnym senzorom. Duálny ventilátor so 73 lopatkami z  kvapalne-kryštalických polymérov  zvyšuje efektivitu štyroch tepelných kanálov  na cirkuláciu vzduchu v najvyššej rýchlosti. Podpora Dual Burn okrem toho spája CPU a GPU do maximálneho výkonu počas hry.

Či už na hranie alebo nie, užívatelia hľadajú silné a mobilné stroje. V práci alebo v triede môžu využiť softvér Lenovo Vantage a manuálne vypnúť dedikovanú grafickú kartu. Alebo aj G-SYNC prostredníctvom hybridného režimu na nakopnutie životnosti batérie v pohybe. Nespokojní s ťažkopádnym reštartom nevyhnutným pre aktivovanie tejto významnej zmeny v procesoroch, inžinieri Lenovo sa spojili s tímom NVIDIA. Vyvinuli tak plynulejší, automatický spôsob spravovania integrovanej grafiky pomocou technológie Advanced Optimus.

Vybrané herné počítače Legion budú prvé s novou technológiou Advanced Optimus. Tá čerpá z fyzických komponentov dedikovanej grafickej karty NVIDIA, ktorá je spomedzi iných grafických zdrojov systému najvhodnejšia na poháňanie aplikácie otvorenej na monitore.

Či už hráte náročnú hru alebo pracujete, technológia Advanced Optimus prepína medzi integrovanou (pri ľahšej záťaži) a diskrétnou grafikou, aby výrazne predĺžila životnosť batérie aj bez nutnosti reštartu.

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 03

Hráči e-športov si zamilujú rázny Lenovo Legion 5Pi až s NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU

Štýl a svaly – notebooky Lenovo Legion 5Pi, 5i, 5 a stolový počítač Tower 5i

Či už potrebujete prenosný herný notebook s veľkou výdržou batérie alebo bezkonkurenčný výkon, najlepší počítač je ten, ktorý ponúka najpôsobivejší herný zážitok a uspokojí vaše potreby aj rozpočet.

Na bežný herný notebook, ktorý nešetrí možnosťami výkonu je Lenovo Legion 5Pi zostavený s ohľadom na hernú dominanciu. So svetelnosťou až do 500 nitov, 15-palcový Full HD IPS monitor má obnovovaciu frekvenciu  až 240Hz a úžasnú jasnosť, a prichádza s voliteľným VESA DisplayHDR 400 a Dolby Vision.

Táto šelma s mobilným procesorom Intel Core i7 H-Series až do 10. generácie a voliteľnou NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU disponuje klávesnicou Lenovo Legion TrueStrike pre 100-percentný anti-ghosting, ako aj dedikovanými multimediálnymi klávesmi a numerickou časťou na editovanie videa a ešte ľahšie nastavenie macra.

S rýchlejším Intel® Wi-Fi 6, Lenovo Legion 5Pi je ideálny pre e-športových streamerov. Tenký pod jeden palec a s hmotnosťou 2,5 kg pre prenosnosť. S dostatkom úložného priestoru (až do 1TB PCIe SSD) a možnosťami pamäte aj pre tých najvášnivejších gamerov, minimalistickým dizajnom s bielo osvetleným logom “Y” a šasi v nenápadnom kovovom sivom odtieni budete vyzerať štýlovo a zároveň vyhrávať e-športové turnaje. Priestorový zvuk s Dolby Atmos spolu s reproduktormi Harman Kardon® vytvárajú ohurujúci audio zážitok.

Lenovo Legion 5Pi ponúka až 80WHr batériu s 8 hodinovou výdržou. S možnosťami rýchleho nabíjania Rapid Charge Pro stačí využiť štíhly adaptér na nabitie z nuly až do 50 percent kapacity batérie za 30 minút.

Lenovo Legion 5i a Lenovo Legion 5…

… sú našimi mainstreamovými hernými notebookmi s Windows 10, ktoré ponúkajú hráčom viacero konfigurácií a grafiku NVIDIA GeForce novej generácie. Vyberte si medzi dvomi veľkosťami (15-palcovou a 17-palcovou) s mobilnými procesormi Intel Core H-Series až 10. generácie v Lenovo Legion 5i. A predstavujeme aj prvý notebook Legion s mobilným procesorom AMD Ryzen 4000 H-Series, Lenovo Legion 5.

15-palcový Lenovo Legion 5i ponúka bleskovú 240Hz obnovovaciu frekvenciu

15-palcový monitor Full HD IPS s Intel CPU a GeForce RTX 2060 GPU pre rýchle otáčky je dosť silný, aby zvládol aj najnovšie akčné tituly s voliteľnou, bleskovou frekvenciou obnovovania až 240Hz a technológiou VESA DisplayHDR 400 s Dolby Vision.

Lenovo Legion 5i má 15-palcový monitor s až 500 nitmi. Obe veľkosti disponujú pamäťou 16GB DDR4 a 1TB PCIe SSD so 100-percentným anti-ghostingom klávesnice Lenovo Legion TrueStrike a voliteľným 4-pásmovým RGB systémom osvetlenia klávesnice. 17-palcová verzia je dostupná s frekvenciou obnovovania až 144Hz a hmotnosťou 2,98 kg, pričom 15-palcový notebook váži 2,5 kg.

15-palcový Lenovo Legion 5 je k dispozícii s mobilným procesorom až AMD Ryzen 7 4800H-Series. Poskytuje diskrétnu grafiku až do úrovne NVIDIA GeForce RTX 2060, naviac získate frekvenciu obnovovania až 144Hz pre redukovanie trhania obrazu a lagovania hry.17-palcový Lenovo Legion 5i

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 07

Všetky modely v rodine Lenovo Legion 5i a 5 podporujú rýchlejšiu Wi-Fi 6 a Dolby Atmos. Sú k dispozícii v odtieni Phantom Black s až 8-hodinovou výdržou batérie a rýchlym nabíjaním Rapid Charge Pro.

Lenovo Legion Tower 5i…

… je vysoko výkonná herná veža, ktorá sa skvele hodí zanieteným hráčom, ktorí chcú mať doma vysoko výkonnú bojovú stanicu. Vyžeňte výkon systému na maximum bez hluku a prehrievania počas filmovo-herných zážitkov vďaka voliteľnému systému chladenia kvapalinou. Je optimalizovaný na pretaktovaný výkon systému – ideálny pre vzrušujúce herné maratóny.

Získajte NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU pre ultrarýchly framerate s rozlíšením 4K za prijateľnú cenu. So studeným modrým LED osvetlením, voliteľným interným RGB osvetlením a šasi v odtieni Phantom Black, môžu hráči odhaliť svoju osobnosť aj vnútro počítača priehľadnými bočnými panelmi.

K dispozícii s procesormi Intel Core, nová veža ponúka vylepšený systém chladenia Lenovo Legion Coldfront 2.0. Zdokonalené tepelné prvky disponujú 150-wattovým chladičom CPU a väčšími nasávacími ventilátormi. Vďaka tomu môže vzduch v priestornom 28-litrovom vnútre cirkulovať rýchlejšie. Neskôr v tomto roku ponúkne Lenovo Legion Tower 5 špičkový výkon desktopových procesorov AMD Ryzen pre tých najnáročnejších gamerov.

Nové počítače Legion využívajú inteligentnejšie tepelné funkcie. Nová generácia tichej technológie Lenovo Legion Coldfront 2.0 zahŕňa komplexný systém vnútorného hardvéru a softvéru. Ten umožňuje lepšie prúdenie vzduchu a znižuje teplotu systému.

Integrovaný 2-milimetrový (Lenovo Legion 7i) a 1,6-milimetrový (Lenovo Legion Y740Si) chladiaci systém Vapor Chamber Cooling System rozptyľuje teplo. Séria potiahnutých lopatiek v posilnenom ventilačnom systéme Dual Liquid-Crystal Polymer Fan cirkuluje vzduch cez 4 kanály v najväčšej rýchlosti. Tieto technológie pracujú v tandeme s až 6-bodovým tepelným senzorom, aby vopred rýchlo predikovali nastávajúce tepelné požiadavky na chladenie kľúčových komponentov pre tichšie a výkonnejšie herné maratóny.

Špičkový výkon, nižšie teploty

V minulosti odhalili hardcore herné maratóny to, že tepelná flexibilita je kľúčová, lebo systém nedokázal spoľahlivo pokryť prehrievanie nevyhnutné pre špičkový výkon. Váš procesor sa spomalil, aby sa ochránil pred vysokými teplotami v základnej doske a ventilátory sa roztočili. Tým sa stala taktovacia frekvencia nepredvídateľná. Tu nastupuje Dual Burn ako pridaná výhoda vynovených tepelných vlastností Lenovo Legion. Táto funkcia stlačí CPU a GPU dokopy, aby vyžmýkala viac výkonu pri tichšom a chladnejšom chode ako u predchádzajúcich generácií.

Pripraviť sa, pozor, hraj – IdeaPad Gaming 3i a IdeaCentre Gaming 5i

Takže ste pripravení urobiť skok od amatérskeho hrania k oveľa intenzívnejšej battle royale hre. Ak stále využívate viacúčelové zariadenie na hranie, bez riadnej hernej výbavy sa pripravujete o lepšiu grafiku a výkon.

Hráči, ktorí chcú postúpiť na vyšší level bez vylúpenia banky sa môžu spoľahnúť na Lenovo pri výbere spoľahlivých herných zariadení, s ktorými získajú konkurenčnú výhodu. Napríklad s novým notebookom IdeaPad Gaming 3i a IdeaCentre Gaming 5i, novou domácou bojovou stanicou s iskrou a výkonom.

Navrhnutý tak, aby eliminoval trhanie obrazu, spomalenie hry či zdrsnenie klávesnice. 15-palcový notebook IdeaPad Gaming 3i s optimálnou 120Hz frekvenciou obnovovania obrazu je vybavený mobilným procesorom Intel Core i7 H-Series až 10. generácie. IdeaPad Gaming 3 ponúkne alternatívu mobilných procesorov AMD Ryzen neskôr tento rok. Vysoko oktánové herné maratóny na tomto novom notebooku budú dlhšie ako predtým vďaka podpore vylepšených tepelných vlastností s extra tepelnou trubicou určenou pre diskrétne GPU v jeho tepelnom poli, ako aj dvojité tepelné otvory pre lepšie prúdenie vzduchu.

Čistý zvuk z reproduktorov poháňaných technológiou Dolby Audio™ dopĺňa 15-palcový Full HD (1920 x 1080) IPS monitor s tenkým rámikom. Pre ešte výraznejší efekt si môžete vybrať z voliteľnej 120Hz frekvencie obnovovania a novej  NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti GPU, ktoré vám prinesú skutočne povznášajúci zážitok.

Herné stroje Lenovo Legion prichádzajú s novinkami 05

Tento počítač stojí vysoko v herných kruhoch. Vybavený technológiou Lenovo Q-Control 3.0 na prepínanie medzi výkonnostnými režimami a až 8-hodinovou výdržou batérie a rýchlym nabíjaním Rapid Charge. K dispozícii je v dvoch atraktívnych odtieňoch, dúhovej Chameleon Blue alebo Onyx Black, a váži iba 2,2 kg pre prenosnosť. IdeaPad Gaming 3i zahŕňa modro podsvietenú klávesnicu s 1,5mm key travel, a jednodielnym presným trackpadom, plnohodnotnou numerickou klávesnicou, veľkými klávesovými šípkami a špeciálnymi multimediálnymi klávesmi pre výhry.

IdeaCentre G5

Nový účelovo zostavený IdeaCentre G5 prichádza so studeným modrým okolitým osvetlením vpredu. Je vybavený významnými výkonnostnými technológiami, ako sú procesory Intel Core pro model IdeaCentre Gaming 5i a NVIDIA GeForce RTX 2060 GPU. Užší ako predtým a dostupný aj v dúhovom odtieni Chameleon Blue. Vylepšené tepelné vlastnosti tejto veže dokážu systém schladiť a zároveň znížiť hluk ventilátora aj počas najvyššej hernej záťaže. IdeaCentre Gaming 5 ponúkne ako alternatívu desktopové procesory AMD Ryzen neskôr tohto roku.

Čistá rozšíriteľnosť tejto veže bude rásť s vašimi hernými potrebami. Bohatý, mocný zvuk z podporovaného Dolby Audio. S dostatočným výberom portov sa IdeaCentre Gaming 5i hravo pripojí k perifériám—tak prečo nedoplniť jednu z našich najvýkonnejších herných veží novým monitorom navrhnutým pre gaming ako nedávno predstavený monitor Lenovo Legion Y25-25 Gaming Monitor.

Vybuduj si svoj arzenál s našimi doplnkami a monitormi

Profesionálni hráči na najvyššej úrovni musia byť schopní vykonávať stovky akcií v priebehu minúty. Jedine monitor a doplnky navrhnuté na výnimočne plynulú hru si dokážu poradiť s takou záťažou. Pozrite si tie predstavené na CES začiatkom tohto roka.

Herný monitor Lenovo Legion Y25-25 Gaming Monitor zahŕňa takmer bezrámikový 24,5-palcový Full HD IPS anti-glare displej s frekvenciou obnovovania až 240Hz.

Herná myš je najcennejšia bojová zbraň. Háčom, ktorí chcú, aby žila svoj bezdrôtový život bez straty iskry, odporúčame Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse s mimoriadne dlhou výdržou batérie až do 200 herných hodín a energickou 1000Hz odozvou, ktorá dramaticky znižuje latenciu pre bleskurýchle reakčné časy.

Sústreďte sa na skóre, nie na batériu. Vďaka rýchlemu nabíjaniu Rapid Charge cez USB-C port na bezdrôtovej myši Lenovo Legion M600.

Alebo získajte výhodu s ultra-presnou Lenovo Legion M300 RGB Gaming Mouse s 8000 DPI s prispôsobiteľným senzorom a solídnou odozvou 1000Hz. Jej inteligentný dizajn ponúka rovnakú výhodu pravákom aj ľavákom, pričom nezaťažuje peňaženku, zápästie ani úchop – bez ohľadu na preferencie hráča.  

Potrebujete istotu, že uspejete? Presná klávesnica Lenovo Legion K300 RGB Gaming Keyboard s technológiou anti-ghostingu a s až 24 programovateľnými klávesmi vám pomôže dosiahnuť cieľ. Ako ústredná súčasť hráčskej výbavy má táto ľahká a plnohodnotná klávesnica čistý minimalistický dizajn, zaoblenie a prispôsobiteľné päťpásmové RGB osvetlenie a svetelné efekty. Je plne prispôsobiteľná s programovateľnými klávesmi a skvelým zdvihom kláves  až do 20 miliónov stlačení pre dlhotrvajúcu životnosť. Je navrhnutá tak, aby bola vodeodolná, takže hráči sa môžu naplno venovať chaosu v hre (a nie na ich stole).

Pre úplné špecifikácie a produktové fotografie navštívte Lenovo StoryHub newsroom.

Ceny a dostupnosť

  • Vylepšený notebook Lenovo Legion Y740Si s mobilným procesorom Intel Core i9 H-Series až 10. generácie začína na cene 1499€. Lenovo Legion BoostStation eGPU začína na 299€ ako samostatný doplnok. Alebo možnosť kombinácie s NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB alebo AMD Radeon™ RX 5700 XT 8GB GPU. Oba budú k dispozícii v auguste 2020.
  • 15-palcový notebook Lenovo Legion 7i začne na cene 1799 € a očakáva sa, že bude k dispozícii od mája 2020.
  • 15-palcový notebook Lenovo Legion 5Pi od mája , od 1099 €
  • 15-palcový Lenovo Legion 5i s procesorom Intel začne na cene 949 €. 17-palcový notebook Lenovo Legion 5i začne na cene 1349€ Očakáva sa, že obidve veľkosti budú k dispozícii v máji 2020.
  • 15-palcový Lenovo Legion 5 s procesorom AMD začne na cene 899 €. Očakáva sa, že k dispozícii bude v máji 2020.
  • Stolový počítač Lenovo Legion Tower 5i začne na cene 799,99 €. Očakáva sa, že k dispozícii bude začiatkom mája 2020. Lenovo Legion Tower 5 ponúkne neskôr počas roka voliteľné desktopové procesory AMD Ryzen.

  • 15-palcový notebook Lenovo IdeaPad Gaming 3i začne na cene 729€ a očakáva sa, že k dispozícii bude v máji 2020. IdeaPad Gaming 3 ponúkne neskôr počas roka voliteľné mobilné procesory AMD Ryzen.21
  • Stolové počítače Lenovo IdeaCentre Gaming 5i a IdeaCentre Gaming 5 nebudú dostupné v Severnej Amerike. Ceny a dostupnosť sa budú líšiť v závislosti od regiónu.
  • 25-palcový herný monitor Lenovo Legion Y25-25​ začne na cene 319,99 USD. Očakáva sa, že k dispozícii bude v júni 2020.
  • Bezdrôtová herná myš Lenovo Legion M600 a očakáva sa, že k dispozícii bude v júli 2020.21
  • Herná myš Lenovo Legion M300 RGB očakáva sa, že k dispozícii bude v júli 2020.21
  • Herná klávesnica Lenovo Legion K300 RGB a očakáva sa, že k dispozícii bude v júli 2020.21

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár