TechGuru NEWS: tech&gaming novinky do tvojho emailu

TechGuru NEWS

Pozornejším už možno zmena na našom webe neunikla. Od 1. mája 2020 pribudla možnosť prihlásiť sa k odberu noviniek zo sveta technológií, hier a vedy. Dostali meno TechGuru NEWS.

Prečo mám chcieť TechGuru NEWS?

Udržať krok a tempo s modernými technológiami, vedieť vždy o všetkom, mať prehľad o horúcich novinkách… To by chcel asi každý, no možno sa ti nechce neustále sledovať naše sociálne siete, chceš len výber toho najzaujímavejšieho. Alebo si si už všimol, že Facebook servíruje správy dosť zvláštne. Často s veľkým oneskorením a chaoticky.

Vďaka TechGuru NEWS budeš mať prehľad o tom, čo sa v danom týždni stalo. Vyberáme pre teba vždy tie najzaujímavejšie a najaktuálnejšie správy. Časť nášho obsahu je v češtine a časť v slovenčine. Vzájomne si rozumieme, a tak spolupracujeme 🙂

Čo preto treba urobiť?

1. Stačí kliknúť na tlačidlo “Prihlásiť na odber noviniek” v pravej časti našej stránky nad Facebook fanpage.
TechGuru NEWS

2. Dostaneš sa na stránku s formulárom: https://techguru.sk/news Môžeš si ju otvoriť aj priamo z tohto článku.

3. Vyplň formulár zadaním svojho e-mailu. Príde ti potvrdzovacia správa do schránky, v ktorej bude tlačidlo. Klikni naň, aby sme vedeli, že tvoj e-mail je skutočný. Dostaneš správu o úspechu a to je všetko.
TechGuru NEWS

Informácie o osobných údajoch (čiže tvojej e-mailovej adrese) nájdeš v sekcii o Pravidlách ochrany osobných údajov. V skratke: e-mail využijeme výhradne na doručovanie nášho newslettera. Nezaujíma nás číslo tvojich ponožiek, dátum narodenia, dĺžka prirodzenia, ani iné osobné údaje. 🙂

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár