Huawei ponúka 20% zľavu na výmenu displeja a základnej dosky

Huawei P20 pro _blue case

Spoločnosť Huawei ponúka v rámci jarnej servisnej akcie zľavu 20% na nezáručnú výmenu displeja a/alebo základnej dosky. Zľavu je možné využiť nielen pri osobnej návšteve akejkoľvej pobočky servisného strediska FixServis, ale aj pri využití kuriéra.

Zľava platí pre vybrané modely, no týka sa v podstate celej ponuky smartfónov a tabletov Huawei na Slovensku od roku 2018. Ich zoznam nájdete tu. Jeden zákazník môže využiť zľavu na maximálne 3 kusy zariadení. Akcia trvá od 27. apríla do 27. mája 2020.

Ak ste majiteľom produktu Huawei a potrebujete využiť servis v rámci záruky, nemusíte nikam chodiť. Vaše zariadenie vyzdvihne kuriér priamo u vás doma a dopraví ho do servisného strediska. Po diagnostike a oprave bude zariadenie bezplatne doručené priamo k vám domov.

Pre objednanie bezplatnej dopravy kontaktujte priamo servisné stredisko. Môžete využiť online formulár na webových stránkach FixServis alebo kontaktujte Huawei infolinku +421 268 622 626.

Huawei taktiež predlžuje záruku na všetky zariadenia Huawei zakúpené na Slovensku, ktorých pôvodná záruka uplynie v období od 15. marca 2020 do 14. júna 2020. Po novom sa záruka všetkých týchto zariadení automaticky predlžuje do 15. júna 2020.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár