Foto: Ako bude vyzerať Mafia: Trilogy

Mafia I

Remaster trilógie Mafia je už oficiálne oznámený pod názvom Mafia: Trilogy. Mafia I dostane úplne novú grafiku.

Lepšie grafické spracovanie dostala aj Mafia II, no nie je až také výrazné. Najviac sa zmení Mafia I, ktorá dostane grafiku podobnú tej v pôvodnej druhej časti série.

Obrázky k remasteru Mafia I:

Náš komentár:

Príbeh sa však – dúfajme – nezmení a stále budete hrať za bývalého taxikára menom Tommy Angelo v mafiánskej rodine Dona Salieriho, sídliacej v známom bare. Podľa obrázkov sa zdá, že nás čaká tiež koktavý mechanik Ralph a po zbrane si opäť pôjdeme k Vincenzovi.

Všetko sa to však bude odohrávať v oveľa technicky pokročilejšej grafike, a tak sa starší hráči budú tešiť z oprášenej nostalgie a novšia generácia spozná klasiku, po ktorej remasterovaní sme tak veľmi túžili.

Medzi fanúšikmi sa zatiaľ špekuluje, že nás asi nečaká český dabing. My si myslíme, že je technicky možné zasadiť pôvodný dabing do novej hry, ak sa zachová scenár. Nový dabing jednotky v rovnakej zostave by navyše už nebol možný. Zamatový hlas Antonína Molčíka, ktorý sa nám spája s Donom Salierim už nanovo počuť nemôžeme, keďže herec zomrel ešte v roku 2014.

Bližšie informácie k Mafia: Trilogy nám budú známe 19. mája, čiže budúci utorok. Sledujte nás aj naďalej na našom webe a sociálnych sieťach.


Viac o Mafia: Trilogy sa dozviete v tomto článku


O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár