ASUS sa postará o kino u vás doma

Asus kino

Spoločnosť ASUS v spolupráci s online filmotékou Aerovod.cz ponúka unikátnu možnosť získať bezplatný prístup k trojici filmov podľa vášho výberu vrátane absolútneho suveréna posledných Oscarov.

Pandémia koronavírusu zavrela kinosály už pred vyše mesiacom. To však neznamená, že si nemôžete užiť nové filmové hity – a navyše zadarmo. V ponuke je aj kórejsky megahit Parazit, či ocenené české filmy Vlastníci a Staříci. Vybrať si môžete zo stoviek filmov v špičkovej obrazovej a zvukovej kvalite z českej a svetovej produkcie.

Napíšte krátku recenziu na zakúpený produkt ASUS a filmové hity sú vaše

Špeciálna filmová akcia „Kino u vás doma“ prebieha až do 30. júna 2020 alebo do vyčerpania zásob darčekových kódov.

Pravidlá sú jednoduché – ak ste si zakúpili alebo si zakúpite niektorý z ASUS notebookov radu ZenBook, VivoBook, ROG či ASUS TUF Gaming, alebo iný produkt zo série ROG, ROG Strix alebo ASUS TUF Gaming (základnú dosku, LCD monitor, grafickú kartu, Wi-Fi router, klávesnicu, slúchadlá), tak na získanie troch filmov stačí:

  • zrecenzovať váš ASUS nákup na produktovej stránke obchodov Alza, Andreashop, Domoss, ISSO, Heureka, NAY, ROGshop formou krátkeho textu, spísaním plusov a mínusov alebo udelením hviezdičiek,
  • vytvoriť printscreen či sken vašej recenzie,
  • vyplniť krátky formulár na adrese www.asusweb.cz/sk-kino-u-vas-doma, kam takisto nahráte vami vytvorenú recenziu.

Asus kino

Vaša žiadosť bude vybavená najneskôr do troch pracovných dní a pri splnení všetkých podmienok dostanete do e-mailu 3 unikátne kódy, pomocou ktorých si odomknete vami vybrané filmy. Kódy majú neobmedzenú platnosť, s výberom filmov sa teda nemusíte ponáhľať.

Detailné informácie o akcii „Kino u vás doma“ nájdete na tomto webe.

Zdroj: TS

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár