Fallout 76 je na víkend zadarmo

Fallout 76 je na víkend zadarmo

Fallout 76 je kontroverzný titul. O tom asi nikto nepochybuje. Bethesda sa ho však snaží všetkými možnými spôsobmi vylepšovať, aby sťažnosti hráčov ustali. Či sa jej to podarilo si teraz môžete bezplatne preveriť.

Séria Fallout patrí k najstarším v hernom svete a skúsenému hráčovi pri vyslovení jej názvu nabehne v kútiku oka slzička nostalgie. Sčasti aj preto, že niektorí hráči uznávajú Fallout len dokiaľ zostal vo svojom 2D izometrickom pohľade.

Fallout 76 gameplay

Veľká časť hernej komunity však sériu ďalej zbožňuje aj po prechode do tretieho rozmeru a pohľadu prvej osoby. Postapokalyptický Wasteland však dostal od titulu Fallout 76 dosť “na frak”, keď sa tvorcovia pokúsili z hry spraviť MMO. Myšlienka, že môžeme náš obľúbený svet zdieľať s ostatnými reálnymi hráčmi, je veľmi atraktívna.

Problém bol však v tom, že hráči označovali hru za nezaujímavú a nezáživnú. Až s nedávnym príchodom prídavku s názvom Wastelanders, ktorý je pre všetkých majiteľov pôvodnej hry bezplatný, sa hodnotenia zlepšili. Teraz máte šancu vyskúšať si Fallout 76 zadarmo a vytvoriť si vlastný názor. Ponáhľajte sa však, ponuka platí len od 14. do 18. mája! Takže ide o tento víkend a akcia už prebieha.

Multiplayer prináša do hry nový rozmer. Hráči sa pohybujú v otvorenom svete menom Appalachia, ktorý má byť inšpirovaný Západnou Virginiou, čo sa odráža aj v replikách skutočných lokácií. Oproti predošlým hrám pribudlo zopár nových mutantov, no starý dobrý systém S.P.E.C.I.A.L. na prideľovanie atribútov vašej postave tu nechýba.

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár