The Last of Us II vyjde čoskoro – poznáme špeciálne edície

Spolu s vydaním exkluzívneho PlayStation 4 titulu The Last of Us Part II budú uvedené aj špeciálne produkty PlayStation v limitovaných edíciách.

Fanúšikovia sa môžu tešiť napríklad na TLoU Part II PlayStation 4 Pro vo výhodnom balení za 399 € (cca 10 875 Kč). To bude obsahovať hlavne konzolu PlayStation 4 Pro v matnom prevedení s designom tetovania Ellie. No bude tiež obsahovať limitovanú edíciu ovládača DS4, kópiu hry a kód do PlayStation®Store na získanie špeciálneho digitálneho obsahu.


Vieš o tom, že sa chystá Mafia: Trilogy?


Limitovaná edícia bezdrôtového ovládača DualShock 4, v matnom prevedení s bielymi detailami, designom tetovania Ellie a logom hry, bude dostupná aj samostatne, a to za 59 €.

The Last of Us II vyjde čoskoro

Čosi pre zberateľov a fajnšmekrov

Ikonickú hudbu Gustava Santaolally, ktorá sprevádza príbeh očakávaného titulu, si môžu hráči vychutnať so špeciálnymi bezdrôtovými slúchadlami Gold Wireless Headset s logom hry a designom tetovania Ellie za 99 € (cca 2 698 Kč). Fanúšikov iste poteší aj špeciálna edícia hry The Last of Us Part II Special Edition za 89 € (cca 2 427 Kč). Zberateľská verzia The Last of Us Part II Collector‘s Edition bude dostupná za 169 € (cca 4 609 Kč).

Ponuka bude dostupná u vybraných obchodníkov. Ceny sú odporúčané MOC a môžu sa u jednotlivých obchodníkov lišiť.

Viac informácií nájdete na PlayStation®Store, stránke www.playstation.sk alebo na našich sociálnych sieťach InstagramFacebookYoutube.


Stihol si si vziať GTA V zadarmo? Ponuka končí dnes!


Dátum vydania je naplánovaný na 19. júna/června 2020.

Zdroj: TS

O autorovi

Peter Vnuk
Peter Vnuk
Je celoživotným fanúšikom technológií a pracuje pre niekoľko popredných slovenských médií z tejto oblasti. Okrem produktových recenzií, spravodajstva zo sveta vedy a techniky, sa venuje tiež tematickým článkom na hi-tech témy, ako je umelá inteligencia, robotika, virtuálna realita a pod. Je mu blízka tiež herná sféra, preto recenzuje aj herné príslušenstvo a hry.

Pridaj komentár