Tváre hráčov súčasťou Mafia: Definitive Edition

Mafia: Definitive Edition

Ponuka pod názvom Mafia Mugshot Contest viacerým umožní stať sa súčasťou Mafia: Definitive Edition, remake legendárnej Mafia na PC, PS4 či Xbox One. Veľa času už ale neostáva, ponuka končí dnes.

Smutné je, že zúčastniť sa môžete len vtedy, ak žijete v USA, Austrálii či na Novom Zélande. Ak ale náhodou v niektorej zo spomínaných krajín žijete, pravidlá a podmienky sú jednoduché. Stačí mať 18 rokov (vtip “A 18 už bolo?” – “Bolo, veď je 19:05.” vám nepomôže) a Twitnúť nasledujúce na svoj Twitter účet spoločne s #MafiaContest:

  • Vašu foto v štýle “mugshot” (foto väzňa, tesne pred zatknutím) – dobové prvky sú vrelo odporúčané,
  • Vašu mafiánsku prezývku (po anglicky, napr. The Ghost),
  • Fiktívny zločin, za ktorý ste boli zatknutí (taktiež po anglicky, napr. Bank Robbery – vykradnutie banky) – stručný, aby sa zmestil na plagát.

Ako ste si už možno domysleli, ocitnete sa na “Wanted” plagáte schovanom niekde v meste Lost Heaven, ak ale budete vybraní. Víťazi budú piati a vyberať sa bude najmä na základe originality. Čo viac, piati najlepší okrem “Wanted” plagátu vyhrajú aj fyzickú kópiu Mafia: Trilogy na platformu podľa ich výberu, akonáhle vyjde Mafia: Definitive Edition 28. augusta tohto roku.

Autori sa na konci správy na oficiálnom webe trilógie vyjadrili:

Všetkým prajeme veľa štastia pri vymýšľaní ich vlastných gangsterských osobností pre Mafia Mugshot Content. Zároveň, vitajte v rodine.

Ak by ste sa radi stali súčasťou definitívnej edície prvej časti série Mafia, ktorá snáď nedopadne podobne ako jej ostatné dve časti a žijete v niektorej zo spomínaných krajín – ponuka končí už dnes, o 21:00.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár