PC Gaming Show to odpáli už na ďalšiu sobotu

PC Gaming Show

Nedávno sme vás informovali o tom, že síce sa E3 konať nebude, no jedna udalosť sa predsa len udeje. Je ňou PC Gaming Show, ktorá to odpáli už ďaľšiu sobotu novinkami zo sveta PC gamingu vrátane nových herných titulov od známych, no aj menej známych vývojárov, rozhovormi a množstvom ďalšieho.

Pôvodne malo ísť o túto sobotu, 6. júna, no organizátori na Twitteri oznámili, že akcia sa z dôvodu aktuálnej situácie v USA, presúva na 13. júna, čo je ďalšia sobota. Na ďalší týždeň by sme sa tak mali dozvedieť aj harmonogram a konkrétnych účinkujúcich.

Podľa webu PC Gamer to bude doteraz ich najväčšia produkcia. Moderátori Sean Plott a Frankie Ward sa vrátia, aby predniesli živé, no aj vopred natočené pasáže. Vysielať sa bude po celý deň a tohtoročný program by toho mal obsahovať oveľa viac, ako ten minuloročný. Pravdepodobne by sa na tejto akcii mal ukázať aj remake Mafia v akcii.

PC Gaming Show bude možné sledovať skoro všade – na Twitch, YouTube, Facebook, Twitter, no vraj aj na ďalších platformách, ktoré oznámia neskôr. Ak by ste náhodou niečo zmeškali, všetko bude následne nahraté na ich YouTube kanál, čiže sa vôbec nemusíte báť. Pokiaľ to bude možné, prinesieme vám stream aj na našej Facebook fanpage.

Pozrite si krátke video z minuloročnej akcie:

Evan Lahti, šéfredaktor PC Gamer a organizátor podujatia, sa dávnejšie vyjadril:

PC gaming v poslednom desaťročí veľmi prosperoval, keďže ide o jedinú hernú platformu, ktorá patrí každému. Niektoré úžasné nové hry si zaslúžia pozornosť a my sa tešíme na to, že čoskoro divákom prinesieme všetko to, na čo sa môžu tešiť.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár