Overcooked ako ďalšia hra zdarma na Epicu

Overcooked

Žeby menšie sklamanie? Istý leak, ktorý sa zatiaľ ukazoval ako dôveryhodný, to nepredpovedal správne. Nejde o ARK: Survival Evolved, no Overcooked – chaotickú co-op hru, ktorú si zahráte na gauči s kamarátmi a zažijete pri nej kopec zábavy.

Tento skoro štvorročný titul určite viacerí poznáte. Vašou úlohou je spolupracovať ako tím, aby ste pripravili, navarili a naservírovali množstvo chutných jedál svojim klientom, než rozčúlene opustia vašu reštauráciu a zhoršia vám reputáciu.

Potiahne mi to počítač?

Na to aby ste sa poriadne zabavili v Overcooked nebudete potrebovať, podobne ako pri Far Cry 5 či PUBG, ktoré je mimochodom ešte stále zdarma, dve špičkové grafiky zapojené v SLI a vlajkovú loď Intelu pretaktovanú na 7,7GHz. Práve naopak. Hra vám dokonca nezaberie ani 1 GB miesta.

Systémové požiadavky (minimálne)
OS Windows 7 (32-bit)
CPU Dual Core 2,4Ghz
RAM 2 GB
GPU GeForce 8800 GT / AMD HD 6850 / Intel HD Graphics 4400
DirectX 11
Zvuková karta Kompatibilná s DirectX
Miesto 750 MB

Autori taktiež odporúčajú použitie gamepadov.

Čo bude ďalšou “tajnou” hrou?

Ďalší časovač na ďalšiu “tajnú” hru beží, no určite sa pýtate, čo to bude. Je možné, že keďže tentokrát nešlo o ARK: Survival Evolved, pôjde práve o tento titul. Niečo také nám totiž napovedá správa od Studio Wildcard, vydavateľa tohto titulu.

Každopádne môže pokojne ísť aj o niečo iné. Musíme si počkať do štvrtka 11. júna 17:00, kedy končí aktuálna ponuka na Epic Games a dozvieme sa.

O autorovi

Ján Ďuraš
Ján Ďuraš
Prezývaný Johnko, sa venuje grafike, horskej cyklistike a filmmakingu. Jeho záľubou sú taktiež indie hry a simulátory.

Pridaj komentár